mavininhertonuu Kızlar merhaba doğumdan kaç gün sonra bebek ve siz tek başınıza kaldınız eşinizde dahil onun işe başlamasıyla. Zorlandınız mı keşkeleriniz oldu mu, en çok neyde zorlandınız? İlk çocuk için soruyorum
Zeyneppp7 mavininhertonuu doğum yaptığımda sadece eşim vardı 10 gün babalık izni ile.sonra o da göreve gitti 20 gün gelmedi. Kızımla edi ile Büdü kaldık. Allah yardım ediyor hiç korkma benimde korkularım vardı yetememekten.Ama sende çok güzel bir annesin tek başına da herşeyin üstesinden gelirsin , merak etme
Zumzugukodummuzzingillatirim mavininhertonuu 2 hafta sonra. Ilk hafta kayinvalidemle ben hastanede kaldim 2.hafta esimle evdeydik sonrs tek kaldim… zorlandigim oldu ama ha 40 gun sonra ha 40 gun once ne kadar erken o kadar iyi bence
Rapunzelinanasi mavininhertonuu 20 gün. 13. Gün eşim göreve gitti 30 günlüğüne. 20. Gün de kayınvalidemler memlekete döndü. 45. Güne kadar gece gündüz sadece minnoş kuşum ve ben vardık.
CansuDRY mavininhertonuu 35 günlükken bebeğim ve 2,5 yaşındaki oğlumla kaldım. Sadece bebeğimle kalsam zorlanmazdım. Oğlumla zor oldu. Gürültü, bebeği uyutma vs.
1Gozde1Yusuf- Ilk dogumum da 10 gun sonra yanliz kalmistim acemi oldugum icin zorlanmistim psikolajik olarak simdi 10+2 gunluk hamileyim bu sefer cok zorlancagimi dusunmuyorum ilk de acemiligin verdigi bi korku telase vardi
mavininhertonuu 1Gozde1Yusuf- Bende 15 gün sonra falan tek kalıcam muhtemelen, şimdiden bile çok korkuyorum bebeğe nasıl bakcaz diye inşallah güzel gider herşey 🥺
1Gozde1Yusuf- mavininhertonuu gonlunu ferah tut hersey guzel olucak❤ ben cok pismanim o minik zamanlarini kendime eziyet ederek tadini cikarmadigim icin ve unutma ona senden daha iyi bakabilecek hic kimse yok ve sen ona verilmis en iyi annesin sende bebegin de cok sanslisniz hayirli dogumlar❤
mavininhertonuu 1Gozde1Yusuf- Çok haklısınız tecrübeleri dinlemek çok daha iyi oluyor dediğiniz gibi tadını çıkarmaya bakıcam inşallah, çok sağolasın❣️
Esra_4212 Ben 30 gün oldu doğum yapalı doğumdan bu yana annem gildeyim 40 ımız bittikten sonra evimize geçeceğiz eşimde görevde bebeğim ile tek olacağız başka bir şehirde benimde endişelerim çok fazla umarım herşey güzel olur 🤲🏻💐
mavininhertonuu Esra_4212 Umarım herşey güzel olur ailemle aynı şehirdeyim gelir giderler tabi ama ilk zaman nolur bilmiyorum gün içi tek başımıza
Melike_nur53 mavininhertonuu ilk doğumumda eşim 3 gün izinliydi akşamları beraber baktık bi hafta boyuncada annem ablamlar gündüz gelip akşam döndüler normal doğumdu şimdi sezeryan olcam eşim bu sefer 1 hafta evde olcak yine gece beraber bakarız busefer annem ablamlar 10 gün falan gündüz yanımda olurlar yeter inşallah yavaştan ayaklanırım da hayatımızın rutini başlar 🤲🏻❤️🥰