minikkus1 Tubaa41 lazer çok istiyorum ama bebeğe zarar verirse diye cesaret edemiyorum. var mı aranızda yaptıran
Ebrarliva minikkus1 bence hiç riske almayın radyasyon sonuçta bende , gidiyorum 2 yıldır ama hamile olduğumu öğrendiğimde sonlaandirdim
Merveyks minikkus1 bebeğe zararı yok, fakat değişen hormonlardan dolayı tüylere bi faydası olmuyor gebelikte lazerin
yanlisanlamaama minikkus1 bebeğe zararı yok kıl köklerini hedef alıyor ama faydasını göremeyebilirsiniz hormonlardan dolayı tüylenme devam edecektir
Bsealc Tubaa41 jiletle alıyorum doğuma yakın kuaföre gidicem enfeksiyon riskinden dolayı kuaföre pek sıcak bakamıyorum
story Tubaa41 ben lazere gidiyordum tüylerim de azalmıştı sonra hamile kalınca bıraktım. Lazere giderken jiletle aldığım için şimdi mecbur yine jiletle alıyorum ama zorlanmaya başladım artık.
Ali-Kaanin-Annesi Tubaa41 hamileliğimden beri kuaföre gidiyorum çok daha iyi oluyor. Çalışanlara da diyorum biraz nazik olun canım acımıyor ama hamileyim hassaslaştı cildim diye. 😅🥰
Ebrarliva Ya ben lazere gidiyordum. Agda yapsam lazerin sonra faydası olmaz diye tras makinesi ile kisaltioeum sadece
Prensesbii15 Ben normalde jilet kullanıyorum görümcem kayinvalideme ağda yapiyor sanada yapalım dediler hyr utanırım dedim doğuma yakın kayinvalideme ağda yaptircam evde sizde utanıyor musunuz kuaförde vs flan
sari-uggli-mehmet-aga Prensesbii15 kayınvalidenize niye şeyinizi gösteriyorsunuz ben anlamıyorum ki. gidin bir kuaföre. hayret bir şey.
Brck0303 Prensesbii15 bnde utanıyorum kuaför e gitmem ama kaynanaya da yaptırmam annem Ablam varsa onlar yapar yoksa da jiletle devam ederim kaynana sonuçta 🤷
Prensesbii15 Tubaa41 kız benim kaynanam bana hiç kaynanalik yapmiyorki ablam der durur arada kızım gelin gibi görmez hiç arkadaş gibiyiz
ENOK_0107 Tubaa41 Bu zamana kadar jilet kullandım ama sonunda doktoruma danışarak ağdaya gittim. İyiki de gitmişim aşırı rahatladım ya 🙂 35+1′iz.