Falancahanim Kızlar geçen pazar 15 çıktı beta adet pazartesi tekrar vereceğim ama tedirginim nedense korkuyorum artmış mıdır diye.
bubuiledudu Falancahanim neden bu kadar beklediniz kan için 2 günde bir takip edilip beta artışının yüzde 60 in altında seyretmesi durumunda anlaşılır kimyasal.
Sudesu_1 Falancahanim bu ay kimyasal geçirdim bel ağrım çok fazla vardı başka ayırt edici birşey olmadı bnde canım
Busrakama Falancahanim iki günde bir kan verilmesı gerekir bana da önce yalancı gebelık dedıler ıkı gün sonra gıttım kımyasal olabılır dediler sonuçlar çıktı normal gebelık yanı bu kadar beklemenize gerek yok
Falancahanim bubuiledudu Hemşire adetin 3 gün geçsin o şekilde gel şuan gelmene gerek yok dedi, adetin geçerse zaten bakarız dedi
bubuiledudu Falancahanim anladım ben ilk hamile kaldığımda adetimden 5 gün önce öğrenmiştim ama 2 gün sonra yinelemistim kan testini yani doktorum öyle istemişti ve o şekilde anladık ki hamileyim 8. Haftada kaybettim ama kimyasal mi değil mi en başta o şekilde anlasiliyor
Falancahanim bubuiledudu Çok üzüldüm 🥺 yani 10 üzeriyse zaten vardır stres etme dedi ama ben düşünmeden edemiyorum farklı belirtileri var mı mesela akıntı vs asla olmadı adetim de 4. Gün gelmedi halen
Pamuk_02 Falancahanim benimde öyle kimyasal gebelik den şüpheleniyor ama benim kanamam oldu sizin var mi
_Melikee_ Pamuk_02 bende hamile olduğumu öğrendikten sonra kahverengi lekelenmem oldu sonra da kanamam oldu birkac gun devam etti değerim yükselip düştü sonra tekrar yükseldi kese falan görünmedi dış gebelikten şüpheleniyoruz kimyasal kanamayla atılıyo
Koalammm Benim internetten okuduguma göre adetin gecikmesinden bir hafta sonra kanama oluyormuş doğruysa eğer kimyasal olduğunda