2kizannesi- Pendik Devlet Hastanesinde Tolga Tuncel’e sıra aldık. Pendik’te oturanlar bilir Tolga Tuncel merkezde ki hastanede mi yoksa tren istasyonunda bi binası var orda mı bilen var mı acaba ?
Hkubraakar 2kizannesi- genelde merkezde ki hastane de oluyor ama bazen doktorlar başka yerlere de gidebiliyor ssk gibi pendik devlet nisaiye polk. yazıyorsa merkezde ki hastanedir yüksek ihtimalle
2kizannesi- Hkubraakar bi şey yazmıyor sadece Pendik devlet hastanesi yazıyor Google’dan falan baktım büyük ihtimalle merkezde ki
Hkubraakar 2kizannesi- ben pendik hospital a gidiyorum ama 6. Ayıma kadar pendik devlette nilüfer hanıma gitmiştim :)
2kizannesi- Hkubraakar memnun musun hospitalden ? Muayene ücreti falan ne kadar uygun mu, bende özele gitmek istiyordum da devlete başladım şimdilik :)
Hkubraakar 2kizannesi- hospital de olcay hanım var ve ben gayet memnunum ilgisi falan gayet güzel bence :) muayene ücreti ssk lı olanlara 60 lira doğum olarak da normal doğum 1.130 sezeryan 1.880 ama zorunlu olmayan sezeryan olarak fiyat o şekilde 😊
Hkubraakar 2kizannesi- şahsen ben başlarda devlet de takip ettim Allaha şükür herhangi bi riskim de olmadığı için doğuma yakın gideyim dedim bilsin takip etsin son aylarımı diye olcay hanımdan gayet de memnun kaldım :)