Hallerimvarbenim Annebebek_33 Kuzu 9. Haftaya kadar tahmin yapabiliyorlar ama çoğu doktor 16da söylemeyi tercih ediyor yanılma olmasın diye
en_guzel_emanetlerim Annebebek_33 söylemiyorlar ben 11+3de gittim biseyler görünüyor ama bilemiyorum yorum yok dedi ne kadar ısrar etsemde
Dilaraplt Erkekse 10 haftada bile gösteriyor her gebelik bir değil tabii doktorun çok iyi bi doktorsa anlar
Nergiz1 Hafta içerisindeyim. Doktor sonra gel diyor. Erken demişti ve tahminde bulunmaya tenezzül etmedi bile.Develt hastanesi olunca böyle oluyor sanırım 🤢
YaseminBatrk Nergiz1 of develt hastanelerine öyle salakça bir şey tutturmuslae bebek küçük görünmez. Bende gittim 14+2 de bebek çok küçük görünmez diyor. Şimdi kendi doktoruma gideceğim.o kesin şöyler.
K1-fatma Annebebek_33 benim ilk hamileliğim de 11 hafta da kız gibi demişti kıza benzetti daha sonra ki kontrol de kesin kız demişti ikinci de başka doktora gidiyorum 11 hafta yine kıza benzetti sonra ki kontrol de erkek dedi
tunasmom Annebebek_33 yani bu tamamen bebeğinize bağlı aslında birde ultrasona bağlı genelde erken diyorlar 11 hafta için benzetme yapıyorlar ama biz bugün öğrendik 12 haftalığım benim bebeğim biraz utanmazmış direk probu karnıma koyar koymaz orasını gösterdi
Ebrarliva Annebebek_33 benim 9 haftalıkken gittim özele gidiorum.dedi tahmin olmazki bu ayda cinsel organı gelişmemesi ki
Busraclsknaltn Bende 14 haftaligkm devlet hastanesi hala birşey söylemedi doktor 16.haftayi bekliyor çok merak ediyorum
Aysesen19 Annebebek_33 10. Haftamda kıza benziyor demişti ve öyle de kaldı doktor tecrübesi bence iyiyse görür ve söyler
Susamtohumununannesi Annebebek_33 10+1 de söyledi cinsiyeti 11+1 de fetal DNA ile kesinleşti. Doktor tecrübeli cihazı iyi ve bebeğin pozisyonu uygunsa biliyorlar