Sema3225 Size bişey sormak istiyorum pelvik bölgelerim çok ağrıyo adet sancım gibi sancim var bebek doğum pozisyonunu almış ama ben yuruyemiyorum ödemler olmaya başladı alt kısmımda çok baskı var dün nst de sancım çıkmadı acilmada yok ama ben iyi degilm
cansualisa Sema3225 benimde kuzum sancım çıkmadı ama kanal da bebek. 19 gün snra alıcakk doktorum 38+3 ken. 2. Spinalim
ElifAkyol Sema3225 Aynıyız inanki 35 haftalığım bende Sancı 40 larda çıktı yüksek değil dedi açıklık yok ama açıklık var mı diye alttan muayene ettiğinden beri alt tarafım o kadar çok ağrıyor ki zaten bebeğim 27. Haftadan beri baş aşağı 32 de iyice baskı yapmaya başlamıştı Hayırlısı olsun hakkımızda
Sema3225 cansualisa benimde aynı 11 Ocağa gün verdi 2 .sezeryan olucak oğlum 18 aylık ayakta durucak dermanım yok son haftalar çok zor 😔
mevaninannesii cansualisa Sema3225 kızlar özele mi gidiyorsunuz kaçıncı haftada gününüzü verdi doktor ? İlla 38. Haftaya mı veriyor bende 36 olacağım yarın pazartesi de kontrolüm var da bana da verir mi acaba gün
Burcuuuuu cansualisa dikiş yerleriniz acıyor bebeğim oraya baskı yapiyor.kafasi kanalda galiba tam anlamadım doktoru ama.yururken zorlanıyorum ve bana dedi iki hafta daha tutarsak iyi sancı cekmeni istemiyoruz dedi sancı cekersek acilmami mi oluyor ki
cansualisa Sema3225 bnmde 12 kuzum Allah yardımcımız olsun senin baya küçükmüş kolaylıkla geçer inşallah doğunca 4.5 yaş var bizim
Burcuuuuu cansualisa himm teşekkür ederim bide uzakta oturuyoruz bu yüzden korkuyorum birazda aslında
cansualisa Burcuuuuu bnmde uzak ve dağlık bölgede oturuyorum eşim geç geliyor çok komşum en kötü götürür diyorum zor ya 4.5 yaş ta kızım var vaktinde gelirler ihş