Sinemdilek Annem hep şey derdi Bebek kasıkta ise kız yukarıda ise erkek benimki kasıkta mesela kızım olacak
prensannesii_ Ebrarliva canim 8 haftalik galiba senin daha çok erken 12 haftada bacak araso goruntusunoluyor ya ordan söylüyorlar birde ben çok anlamiyrm valla :)
Ebrarliva Ebrarliva @Nazyapiyo_ya bakarmisin canim😍😍 çoğu kişi erkek dedi ama yinede send ebak istiorum♥️
goncacan prensannesii_ canim senin bebis kiz ben sana erkek bebeklerin nasil gorundugune dair bi gorsel aticam simdi dur😁😁 hemde burda 13+lardaydik
Damla Zln2152 kendiminkini kız mı erkek mi o kadar araştırdım ki değişik geldi o yüzden tahmin yürüttüm 🤭 aramızda çok az var sanırım sizinle biz bugün 13+0 prensesim geliyor benimde 🌸
en_guzel_emanetlerim Zln2152 maşallah bebişe 😍 ama ben anlamıyorum ki canım sadece ilk kızımdan biliyorum arkadaşın görüntüsünü benim kızım da aynen böyleydi ben ısrarla erkek işte görüyorum diyodum doktoruma sonradan anlatınca öğrendim
Zln2152 en_guzel_emanetlerim sağol kuzum😍 Öyle miii anlıyorsun diye attım kuzum o yüzden çok sağ ol yine de 😚bizim doktor %90 erkek demişti yanılmaları çok duydum bu yüzden buraya da atayım dedim😂
Zln2152 Damla ay maşallah kuzumm sağlıkla gelsin minik prenses 👸 bugün mü öğrendin cinsiyeti Evet aramızda sadece üç gün var canım bende 13+3 haftalığım 😍
Damla Zln2152 yok 4 gün oldu öğreneli 2′li teste gittiğimizde öğrendik partimizi yaptık doktorumuz % bile vermeden emin olarak söyledi 🌸🤭