bendiyebiriii Ebrarliva Böyle şanslı insanlara çok özeniyorum ahshdh benim bulantım falan hiç olmadı desem yeridir. Sürekli yedim ve başlarda çok uyuyordum aldım ve kiloyu hiç sevmiyorum.. Şikayet etmeyin mutlu olun çünkü ilerledikçe zaten alacaksınız el mahkum
Findukli_Lokum bendiyebiriii valla şanslımıyız değil miyiz tartışılır çünkü hiçbir şey yiyememek o kadar kötü ki yediğini çıkarmak üstüne iştahsızlığın eklenmesi 🤢
yasemin1622 bendiyebiriii sürekli kusmak hep boş mideyle durmak o kadar zor kii keşke yiyebilsemde kilo alsam razıyım
Melekannesi80 Ebrarliva zaten kilolu hamile kaldim 89 kiloydum şuan 82 iyiyim inşallah daha veririm😀yiyorum yemiyor değilim sadece bulantım çok az ve öz spor yapıyorum tatli dan felan acayip uzağım tiksindim hiç istemiyorum
Ebrar_65 Ebrarliva ilk aylarında 7 kilo verdim sonradan alınıyor ben toplam 6 kilo almıştım doğuma girince doğumdan on gün sonra da 59 olmuştum
Denissee Ebrar_65 normal doğumdan sonra daha çabuk gidiyor diyorlar. Sizde normal doğum mu yapmistiniz?
Ebrarliva Elfelf0 hani inşallah benimde erkektir bir kızım var bir oğlum olsun istiorum Allah herkese gönlündekini nasip etsin
bendiyebiriii Findukli_Lokum doğrudur. Ben kendimce esprili değerlendirme yaptım. Sürekli kusmak tabiki zordur
Ebrarliva Findukli_Lokum vala.ben yiyordum dış ağrılarım böbrek ağrılarım.basladi dişimi çektirdim.falan derken kilo verdim
Findukli_Lokum Ebrarliva demekki herkesin bünyesi farklı normalde ben su içsem yarar 😅 şimdi tam tersi