Kızlar bebeğim kilo aldı mı alacak mı karin çevresi büyümüş mu nasıl olacak derken kontrole geldik 22.12.2022 günü. (Ama doğuma hazırlıklı) Bebeğin gelişim geriliği 3 haftaya çıkmış dedi doktorum. Üzerine konuşup düşünelim bi NST ye gir çık dedi. NST den çıktıktan sonra bi hareketlenme gördüm yardımcılarında noldu dedm kızlara doktor beye sorun o anlatacaktır dediler. (Bebeğimin nabzı yavaşlamış tabi bana gene bise demiyor ) Gel bi seni tekrar ultrasona alalım dedi. Derken ultrasonun ekran kartı yandı 😂Bi aksilik bi koşuşturmaca başka polikliniğe gittik doktorumla. (Bebeğime kordon dolanmış) Bana soğukkanlılıkla anlattı zaten kordon dolanmış ve nabzı……….. kelimelerinden sonrasini hiç duymadım dinleyemedim. Neyse son sürat ameliyathane hazırlandı. Eşimle Doğum yaptığım gece büyüklerden kimseyi istemedik ortak kararla kimseyi çağırmadık bu arada o yüzden tekdim. Doğuma girdim veeee Tık Doğdu Güneşim 🌞🧿❤️. Hemen hemşireden bi ses geldi hooocaaaaam müjdemi isterim bebeğin kilosu 2900 die (biz ultrason da 2600 ölçmüştük 3 ultrason cihazında da aynıydı) dünyalar bnm oldu yanıma getirdiler öptüm az kokladım. Sonra gözetim altında tutup getireceğiz dediler. Bende gelecek gözüyle bakıyorum tabi.
Ama….. solunum sıkıntısı çıkmış kuveze alınmış o arada. Beni odama aldılar sonrA baktım iki uç hemşire geldi durumu anlatmaya orda çaktım davayı (ister istemez üzüldüm ağladım canım yanıyordu zaten bebek de yoktu) aradan 1 saat geçti hemşireler toparlanmamı beklerken ben pompa istettirdim eşime hemen humana çay içtim (3 saat sonra) bol bol su içtim en azndan sütüm gelsin die. Ve geldi de. Kısaca doğumdan 7 saat sonra sık sık sütümü sağdım gönderdim mamaya fırsat vermemek için ( bu arada doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru mamaya karşıymış serum verin ama mama ilk tercihiniz olmasın dermiş hemşirelere sansliydim 🌸) gece yarısından sonra siz gelin die teklif ettiler onu görünce sütüm bayağı bir geldi . Altını değiştirdim emzirdim yatırdım koyduğum gbi de kalıyordu. Yıkamışlar mis gibiydi kuzum. Sanki annem yanimdaymista annem bakıyormuş ben sadece emziriyormusum gbi hissettm. İstedgm zaman gidip görüp öpüp sevip altını degstrip odama geri geliyorum ❤️😊 bu durum beni ilk akşam ağlatsa da Suan morelim çok yerinde saat zaman hiç fark etmeksizin bebeğimi görebiliyorum Allah’a sukur🤲 kaynanamlar geldi bugün ama eşimle basbasa bu zamanı geçirmek harikaydi.Bebeğim solunum cihazından çıktı sadece müşade altında pazartesiye kadar…. Sonra evdeki sürecimi kaynana postlarıyla anlatırım artık kankalar 😂😂😊❤️