Gizemada 9 aylık süreci bizde hayırlısıyla bitirdik çok şükür 😍 5 ekim sabahı ikinci prensesimi aldım kucağıma 💕 bir önceki gün annemle kardeşim geldi şehirdışından bende heyecan dorukta tabi günler öncesinden uykusuzluk başlamıştı bile 😊 sabah hazırlandık kayınvalidemi babaannemi de alıp 7de hastaneye gittik.daha kayıt işlemleri yapılırken beni odaya çağırdılar hazırlanmam için. 3,5yaşındaki kızım hastanede olmanın başımıza ne geleceğini bilmemenin korkusuyla gitmemem için elimi sıkı sıkı tutuyodu bi yandan beni çağırıyolar o an elini bırakacak olmak beni mahvetti.odaya kadar birlikte çıktık sonra ben onu ikna ettim dayınla kafeye gidin kahvaltı alıp gelin kahvaltı yapcaz hep birlikte dedim.kızım gittikten sonra giyindim önlüğü sandalye geldi ameliyathaneye gidene kadar eşim elimi bırakmadı ilk kapıdan girmesine izin verdiler elimi sımsıkı tuttu korkma bir gidip iki geleceksin inşallah sizi bekliyoruz dedi bende sen korkma kızımızın yanına git ben diğer kızımızı alıp hemen gelicem dedim (ilk doğumumda eşim ben içerdeyken hastlanmıştı o yüzden benden daha kötü durumdaydı😀) içeri girer girmez ben ağlamaya başladım tabi.ameliyathane ekibi çok iyiydi baya sakinleştirdiler beni yardım ettiler.doktorum geldi nasılsın dedi çok korkuyorum çok gerginim dedim (korkum ameliyattan değil bebeğime yada bana bişey olursa diyeydi dışarda bıraktığım kızım içindi sağlık sorunlarımdan dolayı sıkıntılı geçme ihtimali vardı) doktorum o zaman ben hazırlanana kadar sohbet edelim dedi o arada ameliyata başlamış bile ben sana bişey demicem madem çok gerginsin sen kendin duy dedi ve miniğimin ağlama sesiyle gözyaşlarıma başımdaki hemşire yetişemez oldu o an dünya durdu onun sesiyle yanıma getirdiler öptüm kokladım...ilk muayenesi için götürdüklerinde ben tekrar bunaldım sakinleştirici oksijen falan verdiler.odaya çıktığımda kızımıda çağırdık kardeşiyle ilk buluşma anı çok güzeldi hepimiz yanyanayken o an derin bi nefes alabildim.Allahım isteyen herkese yaşatsın tarifi olmayan müthiş bir duygu 💕 şimdi 17 günlük olduk hepimiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.ilk kızımızda aile olmuştuk şimdi tam olduk 😍
Fulyax Maşallah allah anali babalı büyütsün sağlıklı günlerde inşllaah🙏🏼 okurken gozlerim doldu, inanın allahım bizlerde birinciyi sağlıklı nasip etsin🙏🏼son 24 gün bizimde ❤ ikinciyide düşündüğümden hikayeniz bir üzüntülü geldi allah herkezin yardımcısı olsun