ElfYrgn Kızlar selamm. Bugün tam 8+6 oldum. Ama ara ara kasığıma bir ağrı giriyor ve bu uzun sürebiliyor. Rahmin genişlemesine bağlı olduğunu düşünüyorum ama sizlerinde fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Bu arada dipnot olarak da düşmeliyim ki ilk gebeliğimde 7. Haftada düşük yaptığım için tedbir amaçlı Progestan kullanıyorum.
[silindi] ElfYrgn Biliyormusun ikimizde ayniyiz. Ilk gebelikte 7. Hafta dusuk yaptim. Suan 8+6 dayim. AMA Her hangi gibi agri weya akinti olmadigi icin Progesteran kullanmiyorum. Doktor sadece kasik agrisi weya akinti olursa kullan dedi
Kumsal0625 ElfYrgn ben suan 11+1 baştan beri kasık ağrım var doktorum normal dedi sizde endişelenmeyin bnce🥰
tubacadircier ElfYrgn bende 10.haftadayım hamileliğimin başından beri kasık ağrılarım var tuttuğunda yatamıyodum bile değişik bi ağrı ama zaman ilerledikçe hafiflemeye başladı ama hala hepten geçmiş değil ufak bi kanamamız var onun içinde progestan kullanıyorum 2.kutuya başladım hatta doktorum öyle söyledi
Nur_s Canım bende 9 haftalığım benim de çok kasık ağrım oluyor. Doktorum normal olduğunu söyledi bencede normal ama için rahat etmiyosa lütfen doktorunla konuş ve stres yapma🥰
ElfYrgn Nur_s Aslında kendimle çok çelişiyorum. Bir yanım evham yapma her şey çok güzel olacak diyor bir yandım da acaba mııı diyor. Kendi kendimi teselli edip bir şeylerin yolunda gitmemesi için bir sebebim yok ki diyorum 🙃
ElfYrgn [silindi] Bende de 7. Haftamda lekelenme olmuştu o yüzden progestan kullanıyorum. Peki sizin ilk düşüğünüzün sebebi neydi acaba ? Ve şuan gebeliğiniz nasıl gidiyor ?
Cerennnn5858 [silindi] merhaba bende 8+6 yım bugün. Akıntınız hiç yokmu. Benım az az oluyo gün içinde. Bazen cogalıyo beyaz akıntı. Normal diye biliyorum o yüzden sordum
ElfYrgn Kumsal0625 çok teşekkür ederim cevabınız için 😊İlk gebeliğimde düşük yaşadığım için sanırım bu tedirginliğim. Mesela şuanda da hastayım öksürüyorum, acaba bebeğe zarar verirmi diye düşünmeden edemiyorum 🤦🏼♀️
Nur_s ElfYrgn güzel düşünelim güzel olsun. Kalbini ferah tut. Rabbim izini göstermiş yüzünüde gösterir inşaallah ❤️
Kumsal0625 ElfYrgn bişey olmaz Allah’ın izniyle herkeste şuan hastalık var dikkat et çok geçmiş olsun🙏🏼
[silindi] Cerennnn5858 akinti derken be yaz akinti war tabi o normal o cok olacak daha. Boyle Progesteran gerekecek kahverengi akinti felan olmadi
Kumsal0625 Cerennnn5858 benımde çok akıntım var halen daha var ama doktor normal dedi beyaz kokusuz akıntı skntılı olmuyo hormonal oluyo genelde
Rabia_91 Benim kahverengi akıntım var dünden beri, giderek azaldı ama. Pregesteron verdi doktor, bugün ona başladım. Umarım bir an önce geçer,çok tedirgin oluyorum 😞
Yeliz-blgn93 Rabia_91 tedirgin olmayın geçer 2 gün sonra benım de 6 haftamda az az kan gelmişti tabi doktorum baştan beri çok iyisin dedı hep bana kanı görünce bende hemen korktum tabi doktora gıttım böyle şeyler olabılır 5 ve 6. Haftalarda dedi herşeye hemen stres yapma ağlama bebeğı de strese sokuyorsun dedi o hapı kullandım bitene kadar geçti kanamam
ElfYrgn Nur_s Ay ne güzel bir dua öyle. Aminnn inşallah 🙏🏻❤️ Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Kumsal0625 Zeynep ben Cerennnn5858 ben hamıle olduğumu öğrenmeden önce kasık ağrısı akıntı mide bulantısı ama asla kusmak yok iştahsızlık asla canım bişey cekıp yiyemıyordm halen daha öyle mıde bulantım biraz azaldı ama halen daha ıstahsızlık var benim bir oğlum var onla bunun belırtılerı çok farklı bırbırınden oğlumda ekşi yedim hep bunda hep tatlı meyve yıyorm
Rabia_91 Yeliz-blgn93 ay inşallah canım ya. Bana da doktor hiç bişey yok herşey gayet yolunda diyor ama insan ister istemez tedirgin oluyor elde değil