Nurksk Kızlar ben 14 haftalık hamileyim ve dün sabah sancı ile hastaneye gittim kanama ve yoktu doktor bisey demeden sadece bu hapı al kullan dedi neden verdi sizce aranızda kullanan varmi Bi bilgilendirme dahi yapmadı resmen baştan sagdi doktor
Binnur-cam Nurksk bende kullaniyorum canim ama ağızdan degil fitil olarak kullaniyorum düşük onlemek icin kasılma onlemek icin veriyolar genelde ..
Suheyla2 Nurksk 13+3üm bende kullanıyorum ama fitil olarak canım ağrı ve kasılmayı önlüyor gebeliğin devam etmesini sağlayan bir hormon ilacı canım günümüz gebelerinin neredeyse hepsi kullanıyor
Leylazerr Ben 28e kadar kullandm bel ağrım çok oluyo diye hrr ihtimale karşı doktorlar veriyor düşüğü engelleyo ben fitil olarak alıyordm bence çamaşır pişama kalmadı hep sarı oldu günde 3 defa çamaşır değiştiriyordm
Emine52_34 Leylazerr ay bende aynı durumdan muzdaribim sürekli su gibi akinti geliyor acaba tek ben mi yaşıyorum diye dusunuyor dum 😇
butterfly4 @Nurksk 8 haftalığım 4 haftadır kullanıyorum düşük riskim olduğu için verdi doktor fitil şeklinde kullanıyorum
Nurksk Suheyla2 ay çok teşekkür ederim beni aydınlattığın icin ben ilk defa böyle bisey kullanyrm iki gebeliğim oldu onlarda olmamsti