Mustafayigitvebeytugannesi Crnn_1 üçüncü gebeliğim 2 oğlum var bunun kız olmasını çok istediğim için sürekli kızim flan dedim ama erkekmis 19 haftalıkken öğrendik ultrasonda yüzümüze hiç bakmıyor oğluş 😂😂
Yoncayadi Mustafayigitvebeytugannesi kesesine goremi kız diyosnz ? Yani düz olursa kese oval olmassa erkekmi diyosnz ☺️
Niidos 20 haftalık oğluşşş 💙 Makinesini öptüğümün doktoru yaaa bin bir uğraşla baktı. Neymiş 28den önce gözükmezmiş, burda gözükenler nerde çektirdiniz bizim doktoru gönderelim oraya🥲😂😂 adam gibi çekemedi de ne güzel fotolar var burda maşallah🥲
Elizzada Bende özele gidiyorum ama renkli vermiyor siyah beyaz veriyoruz dedi ekrandan çekebilirsin dedi neden acaba ya 😔
yagizegemom Emmu 16. Haftaya kadar hiç tahminde bulunmamıştı 15+6 da randevum vardı cinsiyet öğrenirim diye gittim emin olamadım parti de yapacakmışsınız müsait olduğunda tekrar gel dedi bende 1 hafta sonra gittim kağıda kız yazılmıştı hatta kan sonucum vardı onun için aramıştım orda da sormuştum hocam biz erkek zannediyorduk kız demi kesin diye o da ne yazdıysam o diyince dedik kesin kız😂
Emmu yagizegemom anlamadım canım bana bir kız bir erkek kız diyorlar da emin olamaıyorum ondan sordum