MinikBrokoli nur34_ normal doktorum önce erkek sonra kız dedi bizde kafa karışıklığı olmuştu, detaylı ultrason içinde başka bir kliniğe gittik uzman bir doktor baktı kız dedi ve emin olduk bir sürü pembiş pembiş ciciler aldık ❤️🎀
elifcicek_07 Monarosa06 evet veriyorlar hatta ayrıntılı ultrasonu farklı bir doktor yapıyorsa doktorunuza göstermenizi istiyorlar resimleri
Sernnnnn- yagizegemom aaa banada 16 da kesin kız dedi 18 haftalıktada kız dedi😀 değişir mi acaba😀😀 net kız dedi bacak arasını bende gördüm
yagizegemom Sernnnnn- ben ayrıntılı da öğrendim işte canım değişmez heralde seninki ya net gördüysen biz cinsiyet partisi yapacaktık ben bakamamıştım görüntüye 🤦🏻♀️
HKiLiCeR Baybeybininanasi ana sayfada arama yaptıgımız yerde resim yükle bölümü var oraya tıklayın açılan sayfaya fotoyu yükleyin linkini kopyalayıp buraya yapıstırın 👍
Sernnnnn- yagizegemom 16 dan sonra kontrole gittin mi aynı doktora canım cinsiyeti hakkında yorum yaptımı yani😀
Karman34 Em0s kız gözleri açıkmı benmi yanlış gördüm ilk defa denk geldim maşallah allah nazarlardan korusun 🧿😅
Mira1230 36 haftaliken çekmişti hiç bir şey anlamadım kızlar bakarmisiniz ne yüzünü anlıya bildim ne ne bir şey anlayan varmi
Rukiye24 Crnn_1 renkliler 29. Haftadan Siyah beyaz olan 20. Hafta şimdi kızıma kavuşmaya son 45 gün 🙏🏻😀🥰🌸
efemoms_ Rukiye24 ay maşallah ya bizim oğluşta daha bugün azcıkk gösterdi hep kapatıyor eliyle ne kadar güzel göstermiş maşallah kuzuma sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🥰