kızlar bebeğim 9 günlük dün soğuk almıştı hastaneye götürdük ciğerleri enfeksiyon kapılmış denildi küveze aldılar Birecik te sonra doktor durumundan haber vermeyince eşim de sinirlendi Nizipte özel hastaneye götürdü fakat kontrol ettikten sonra bizde yer yok diye almadılar sonra Nizip devlet hastanesine götürdük orda da almadılar durumu iyi değil özele götürün dediler ama ne antepte ne Urfa da ne Adıyaman da ne de Adana da hiç bir yerde boş yer yoktu ne hikmetse kimse kabul etmedi kızımı kurban olurum içim yandı mahvoldum😥kimliği yok, enfeksiyonu var, sigortanız yok, yer yok gibi gibi bir sürü bahane buldu hastaneler hiç bir özel almadı sonra eniştem araya tanıdıklarını sokarak antepte liv hastanesinde yer buldu bize Allah bin kez razı olsun o olmasa kızım be halde olurdu düşünemiyorum Allah korusun Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşAllah🤲uzun oldu okuyan olursa hakkını helal etsin🌼kızım şimdi küvezde sütümü gidip orda sağıp eve geliyorum tez zamanda sağ salim çıkar inşallah dua edin lütfen🤲