Edau9 Hulya2626 inşallah çok kolay olur canım.Sana tek tavsiyem hiç araştırma doğum ile ilgili bişeyler o an akışta herşey oluyor ben hiç araştırmadım nasıl hayırlıysa öyle olsun dedim çok şükür ❤️Birde bolca temizlik yap🧼🧼
Edau9 Anneadayi23 hiç yapmadım maalesef ama hep hareketliydim hep gezdim temizlik vs yaptım hamileyim diye hiç oturmadım
Edau9 Melisakeskinn benimde 3 kilo doğdu kuzum zayıf değil normal her bebek 3 buçuk 4 kilo doğacak diye bişey yok❤️Doğunca alır kiloyu Allah’ın izni ile ❤️
balkizinbebegii Edau9 hayırlı olsun, diliyorum ki darısı başımıza 🥰 ne güzel bir hikaye inşallah ben de böyle yazdığım günler görürüm Son 85 ♥️
caglayann Edau9 Rabbim evlatlarımıza da bizlere de sağlık sıhhat afiyet versin aminn🤲🏼 ilk kez bir doğum hikayesini okudum inşallah bizimkiler de böyle güzel rahat ve huzurlu olur 🤍 Mesleğimize bizden bolca sevgi ve öpücükler 🌸 Sağlıcakla kalın 🎈❤️
Edau9 caglayann inşallah hepiniz kolayca doğurursunuz ❤️❤️❤️güzel düşünelim güzel olsun ben hep öyle yaptım
Edau9 Nis özel olarak yürüyüş yapmadım ama hep aktiftim kuzum temizlik gezme vs faydası oldu sanırım ama özellikle temizlik bence yerleri vs elimle silmiştim 🥰
Nis Edau9 son günlermi😀 görümcemin evi 300metre kare onlara gitmeyi düsünüym tüm gün yerleri silerim bende
Dkblz Edau9 sancılarınız çok mu şiddetli oluyor benim de var sancım ama gerçeğiyle nasıl ayıracağım bilmiyorum
Edau9 Dkblz canım emin ol anlıyorsun doğum sancısını bende anlamam sanıyordum ama kendini belli ediyor
Tinasu Edau9 Harika bir doğum olmuş canım gözünüz aydın .Allah analı babalı büyütsün inşallah. Allah herkese böyle doğumlar nasip etsin inşllah banada 🙏 bende şuan 36+5im sancılar çıkıyo nstde hayırlısıyla inşallah sizin gibi kolay olur 🙏