meraklianneadayi23 Kızlar 30 haftalık hamileyim göğsümün ucundan siyah nokta tarzı birşey çıkıyor hafif sıkınca sarı renkte sizce süt donuyor olabilirmi gebelikten önce böyle birşey yaşamamıştım çünkü hiç. Başına gelen varsa cevaplarsa sevinirim 🌺
Nazendehanim meraklianneadayi23 ilk süt dedikleri kolostrum olabilir sarı renk oluyor diye biliyorum bebeğin ilk antibiyotiği diyorlar o yüzden sıkmayın ne olur ne olmaz
meraklianneadayi23 Nutelllaa Evet bir kez oynadım başka oynamadım göğüs ucunu uyarmamak için teşekkürler ❤️
Dark meraklianneadayi23 o zaman o normal süt hazırlığı ama dokunmamaniz lazım, doğumu tetikleyebilir Ama oraya yağ birikmişte olabilir yüzdeki gibi
Nazendehanim meraklianneadayi23 süt akmıyor zaten bir de göğsün enfeksiyon kapmasini engellemek için göğüs ucu kabuk gibi bir şey oluyor belki ondan dolayı da olabilir donuk görmeniz
Dark meraklianneadayi23 yuzumuzdeki gibi düşünün, boşluklara ölü deri, vücut yağı vücut kiri falan doluyor. Sonra orda sertleşiyor Şimdi gogusleriniz gerginlestigi için uçlar iyice açılır ve daha çok dolar bunlar
meraklianneadayi23 Dark Siz kaç haftalık hamilesiniz göğüs ucu kremi kullanıyor musunuz ben henüz erken diye göğsümü uyarmamsk adına henüz başlamadım kullanmaya.
Dark meraklianneadayi23 ben doğum yapalı 18 ay oldu, doğum öncesi kullanmadım ama sonrası hemen başladım yara vs olmadı