iremckr Kızlar 20+6 dayım bebeğimin hareketlerini çok güzel hissrdiyodum pıt pıt dün bide bugün hissedemiyorum dün sanki böyle çok az vurdu bugün daha hissetmedim normalmi korkuyorum ilk gebeliğim bilinçli değilim herşeyi büyütüyosunuz diye kızmayın lütfen 😕
Kumral60 iremckr canim 2 gun ust uste esim bile hissetti 21 deyiz bizde sonra 2 gun yok cok az icerden bende telas ettim ama daha kucuk oldugu icin olabiliyormus suan tekrar coştu sanirim 28 den sonra duzene binecek.
BurcuYlmazzz iremckr kendiniz cok yorduysaniz da olur tatli biseyler yiyin bu haftalarda normalmis bir hissedip bir hissetmemek korkmayin😊🙏
Fyztfkc iremckr tatlı hareketlerini artırır, ama bugün de hissetmezsen yarın Bi doktora görün derim. Ne olur ne olmaz emin olmakta fayda var 😉
Mv00 iremckr hiç endişelenmeyin nerdeyse 26 hafta içine gircez biz bile bi gün çok hareketli ise bi gün durgun . Çok normal yani şu an bi düzen bekleyecğmiz haftalar değil
Nergiz31 Normal canim merak etme henüz hareketleri zayıf vuruyor çikolata yada sut iç uzan sol tarafına onu dinle sessiz bi ortamda ama oynayacak diye birsey de Yok çünkü bebisin hala minik 😀canini sıkma
Ozguven Çok normal bende çok korkardım ilkimde aman niye tekme atmiyo niye hareket etmiyor diye yorulunca oluyormuş uyuyormus🤗 tatlı biseyler ye kıpır kıpır olur 😍