Oezlem23 Kizlarrr Benim prenses 30+3 oldu asiri bel agrisi yasiyorum gece uyurken ve uykuda dönüp kalkarken artik zorlaniyorum .. sizlerde Nasil gidiyor kac haftalik gebesiniz ve bebeleriniz kac kilo 😍
Buse-ozdmr Oezlem23 aynı bende öyleyim 32 deyim şuan kramplarmı desen bel ağrılarımı desen ne ararsan var😂 30+0 da gittiğimde 1.600 kilo demişti bu ayın sonunda gidicem tekrar bakalım ne olmuş
Bzdmr Oezlem23 30+2 olduk bizde 3 gün önce kontrole gittim 1480 Gr dedi doktorum felaket bel ağrısı kasıkta baskı yatarken dönerken zorlanıyorum huzursuz bacak sendromum vardı zaten hamilelik iyice tetikledi geceleri uyku uyuyamıyorum şuan olduğu gibi sabah 5 buçuk ben formda geziyorum 🤦🏻
aogoya Bzdmr aynı durumdayız bel ağrısından uyuyamıyorum burda geziniyorum 😂😂 Oezlem23 benimde 30+3 🥰💃🏻 Cinsiyeti ne sizin en son siz ne zaman gittiniz kilosu kaçtı
sari-uggli-mehmet-aga Oezlem23 32 + 4′ten bildiriyorum dğn gece itibariyle güçlenme geldi oğluma, hareketleri sertleşti :D pisleşti hahahaha 😂 Sert dönüyor, arada ayağını veya poposunu iyice karnımdan dışarı çıkarmaya çalışıyor, geriyor kendini.
minikbalik_ @Oezlem23 30+2 olduk bizdee bende acayip sağ kalça ağrısı ama kemik ağrıyor ve sağ bacağım da iyice ilerleyen varis ağrısı var uykularım parça parça minik bey birde ayaklarini uzatmayı deniyor heralde resmen kaburga falan kalmadı 🤣🤣 uykular haram oldu