Nurr_1 senanur izlerken duygulanıp ağladım ya 🤭 çok güzel olmuş Hayırlı bir evlat olsun size inşallah 💕sağlıklı mutlu yıllar diliyorum size ailenizle 🤗
Babydr senanur canım izledim çok duygulandım ya Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 38. Haftam bide doktorun kimdi orda normalmi doğumun
senanur Babydr aysel özkaynak doktorum şiddetle tavsiye ediyorum. evet normal doğum canım bebeğimin kafası büyük olmasına rağmen sürekli normal doğurmam için uğraştı , telkin etti
Hanife61 senanur konuyu hortlatıyorum 😂 bende ona başlıycam memnun kaldınız mı doğumunuz süreciniz nasıl dı
Ceylanim senanur masalalh subhanallah sizeeee hersey ne guzel mukemmel olmus saglika buyutun cennetkokulu paşayı 😘😘😘😘
Yeniievli senanur maşallah maşallah mşallahhh. Bayılarak izledim.hemen eşime izletip baskılara başlamalıyımm:))) bu arada bebeğiniz kilosundan dolayımı sezeryanla alındı.
Yeniievli Ha tamam normal doğummuş yeni okudum.Rabbüm analı babalı mutlulukla sağlıkla büyütsün inşallah.
Senzeliha senanur cook güzel. Müzik sesi çıkar çıkmaz icimde fitilanalr kaptukaptu😄 oğlum bile harektlendi😄😄