kupp MadameHappy34 sey merakimdan soruyorum çiğ somondan nasil bi keyif aliyosunuz 😇 çiğ olan seyler bi iğreti ediyo beni 😬
MadameHappy34 kupp :)) peynir ile sandviç yakıyorum tadı çok güzel oluyor :)) bende sevmezdim ama bir alışınca insan vazgeçemiyor.
Elifsu01 Joymommy6 tabi kararında yersen sorun yok canım ama ben sevdiğim için aşırı yiyordum gebe değilken o yüzden, çok yiyince rahim kasılması yapıyormuş. Abartmadığımız sürece sorun yok için rahat olsun.
Ellia Seyma65 yükleme yaptırmadan önce her zamana ki gibi yemeğini ye sonra 1 saat sonra tokluk şekerine baktır canım oda olur diye düşünüyorum .
Bkmcnkr Kubra-ulas bana doktorum iyi pişmişse abartmadan yiyebilirsin dedi. Ben haftada 1 sucuk yiyorum bir sorun olmadı şimdiye kadar ☺️
Kubra-ulas Bkmcnkr ya sucuk delisiyim ben 😄 valla sorucam doktoruma ama daha çok canım sosis istiyor aşeriyorum 🤦🏼♀️
Honeyballl Ellia sütlü ve bol çikolatalı tatlı ve makarna ama en çok acaba bu yediğim şey dokunur mu demeden yemekten 15 dk önce insülin vurmadan yemek yemeden önce şeker ölçümü yapmadan yedikten sonra saat tutup kaç oldu acaba yediğim dokundu mu demeden yemek yemeği özledim 🥹😭
Ellia Honeyballl offf evet bende senin gibiyim yediğimi oh be güzeldi demektense acaba çıktı mı acaba kaç çıkacak günlerim hep böyle geçiyor ama stres de çok çıkartıyormuş doktor öyle söyledi 🥲