Melisasis Ellia makarna mantı olabilir benimde evet şekerden dolayı çok az yemeye yada hiç yememeye çalışıyorum
Basak0646 Safaozbn birden acıkma elim ayagim titrerdi ve doyma hissi olmazdı 1 saat sonra gelirdi doyma hissi ne yesen doymuyorsun gözün dönüyor suphelenmeye başladım boylelikle
cannkmrc Ellia mide ağrısından ve tiksindiğim için çiğ köfte hamburger tavuk et hepsinden yiycem ham ham yapıcam 🤣🤣
Simay13 Ketçap mayonez kokoreç sakatat ürünleri. Şekerden tiksinti geldi. Çikolata dahi yiyemiyorum. Meyve bile tatlı geliyor zordan yiyorum. Ama gebelikten önce şekere düşündüm. Elimden gelse yemeklere de atacaktım 🙈🙈
Prensesbii15 Birazxhayaici bizde 34+3üz teyzeler gebelik şekerim yok ama bol bol tatlı ve midye ver tabii birde donas aşığı biriyim haftada 1gun eşim götürüyor ama yetmiyor günde 3 4 tane gömmek istiyorum donas🤭🤭
Ddm34 Sucuk , fastfood, pizza ne kadar saglıksız sey var ozledım . Normalde cokta yemem ama kısıtlama olunca kıymete bındı sanırım . Bır de jelibon 🫣
Mucizelermumkun Serena94 ya benim su fazlalığım var doğuma kadar şekerli her şey yasak maalesef yiyemiyorum. İlk 4 ay tatlıdan tiksiniyordum şimdi de sadece tatlı aşeriyorum. Siz sağlıklıysanız yiyin tabi neden yemeyeceksiniz az az çektikçe benim yerime de yiyin 😋