Mucizelermumkun Gunyuzu normal canım ilk 4 ay ben de yiyemedim sadece bir meyve vardı canın çekmesin onu yiyordum diğer her şey kokuyordu. 5. Ayda iştahım açıldı normale döndüm hatta çok yedim o ay
Gunyuzu Mucizelermumkun normal o zaman canım tam düzeldim diyorum ansızın tekrar istifra geliyor gece de oldu afedersin buna da çok şükür sağlıklı olsun da gerisi gözümde yok 🙏🙏
Minigim38 Ellia hamileyken herseyi yedim,içtim ama şuan emziriyorum çoğu şey bebeğe gaz yapıyor kimyon rezene falanda bazen ise yaramıyor
nilsmomy Ellia hamileyken her şey yiyordum çok canım isteyince kola falan da içiyordum ama doğurup bardak bardak kola içmeyi hayal etmiştim gel gör ki bebeğe gaz yapar diye simdi hiiic içemiyorum her seyi yiyemiyorum da😅😂 iyice kısıtlandım🥲
meraklianneadayi23 Rosense Eczacım bitki çayı içme dedi riske girmek istemedim sadece ballı sıcak su içiyorım
Rosense meraklianneadayi23 siz bilirsiniz tabii, doktorum ıhlamur ve siyah çay içebilirsin demişti onun dışında rahatlatıcı bitki çayları risk oluşturabiliyor, ben de içmiyorum