birmerak Kızlar 5+3 te dr. Gittim. Keseyi gördü fakat embriyo göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Boş gebelik olmasından korkuyorum yaşayan var mı belirtisi ne oluyor boş gebeliğin , sizler kaçıncı haftada embriyoyu görmüştünüz
Snglhfs birmerak hmn benım gibi boş gebeliği getrmeyin aklınıza hep iyi düşünün ve dua edin bnm de 6 haftalıktı gittiğinde zor grdu sadece keseyı bomboştu 7. Haftada cagrdı gttığımde şükür grduk sizde göreceksiniz inşallah
minnosbirkiz birmerak hiç telaş yapmayın şuanda görünmemesi çok normal, kese içinde yolk görünmüş müydü acaba bide geç döllenme durumu olduysa kese içinde o yüzden görünmemiştir 😇
Birazxhayaici birmerak bende senin gibi çok tereddütlüydüm ama daha ilerledikce gözüküyor umarım sende görürsün için rahatlar 🤲🏻
Sunney birmerak bizde başta görememiştik bi sonraki hafta gittiğimizde kalbini bile dinledik korkucak bişey yok 😊
Bzdmr birmerak Benimde 5+4 de kese vardi 7+4 de gittik bebekte vardı kalp atışınıda duyduk şimdi 30+2 olduk ama bende çok korkmuştum o zaman
birmerak Hepinize teşekkür ederim biraz olsun rahatladım inşallah ben de sağlıklı bir şekilde görürüm, hepimiz hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah 🌺