Meliissaaaa Yarım saatte 4 kere kendini toparladı sanki göbeğimin üstünden çıkacak gibi böyle olması normal mi 29. Haftaya girdim. Göbeğimin bi tarafı dağ gibi oluyor. Sabahtan beri olmadı şimdi yarım saattir olmaya başladı.
1Gunes Meliissaaaa kuzum şekerli biseyler ye uzan toplandığı yere bastırmadan masaj yap gevşer bebekte
esma-21 Meliissaaaa bizimkisi de bildiğin sağ tarafımda toplanıyor gibi sanki sağ üst bölgemde bazen çıkıcakmış gibi 34+4 olduk normal bence belinize yastık koyarak oturun yada uzanıp konuşun hafif okşayarak geçer ☺️
Mom-babyyy Meliissaaaa sanki göbeğini delmek istiyor demi ağrı da oluyor insan yuruyemiyor yeminle oksayinca ya da güzelce dinlenince düzeliyor 😂
Kitapkurduuu Meliissaaaa bende salı günü yaşadım bu durumj doktorum eğer aşağı basmıyor adet sancısı çekmiyorsan hiçbir sıkıntı olmaz bebeğin gerekçesiyle rahmin kasılıyor dedi içini ferah tut
1Gunes Meliissaaaa benimde oluyor olduğu yeri ovaliyorum seviyorum hemen yer değişiyor kaçıyor gevşiyor 🤣
Meliissaaaa esma-21 böyle yapınca hemen okşuyorum elimle seviyorum gevşiyor çok mucizevi gerçekten 😍 ama üst üste olunca bi tedirgin olmadım değil 😊😊
Meliissaaaa Mom-babyyy vallahi ben bazen sertleştiği yeri yarıp çıkacak gibi hissediyorum 😂😂 ufak bi dağ oluyor orda neden yapıyor böyle acaba bebişler 😂
Mom-babyyy Meliissaaaa yalancı kasılmalar oluyor diyorlar tabi bide artık yerleri daralıyor boşluk neredeyse oraya dayiyorlar bence kendini keyiflerine göre takılıyorlar 😂😂