Sevdesh Yeliztkmk @kubragirgin kızlar tekrar kontrole giden var mı ben bu gün gittim arayı kapatmamışız ama fark açılmamışta bebek kiloda almış doktorum bir sorun olmayacağını proteini aldığını ve 2 hafta sonra tekrar görmek istediğini söyledi bana
kubragirgin Sevdesh bizde kontrole yarın gideceğiz inşAllah bir sorun çıkmaz bizdede vallahi saat azaldıkça içim kıpır kıpır oluyor ne derler ne olur diye
kubragirgin Sevdesh merhaba size söylenenin aynısını bizede söylediler arayı kapatmamışız ama açılmamış kilo almış kalp atışı kan akışı vs her şey üst düzey çıktı olduğundan çok daha iyi dedi ama gelişmezde gerilerse 37. Haftada alabiliriz ama en fazla 39. Haftaya kadar bekletiriz dedi
Sevdesh kubragirgin inşallah bir sorun çıkmaz içinizi ferah tutun sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz 😊
Yeliztkmk kubragirgin bende artık doktora giderken stres oluyorum bı sıkıntı çıkmasın diye dua ediyorum son haftalara yaklaşınca insan daha kötü oluyor yaa
Gokcemom Bende aynı durumu yaşıyorum kızlar 36. Haftaya girdim bebeğin kilosu 2.450 gram doktor dedi eğer gelişimi ilerlemezse sezaryanla alırız diye haftaya gidecem inşAllah kilo alır
Sevdesh Gokcemom benim bebeğim kilo alıyor boyu falanda iyi bizim tek problemimiz karın çevresi 1 hafta geride ama o da daha fazla gerilemezse problem olmayacağını açıkladı doktorum
Nuurdii Yeliztkmk bizdede bir buçuk hafta geriden gelme vardı. Doktor hafta hafta kontrol edeceğim kilo alıyorsa sadece minyon bir bebek dedi. Eşimde bende ufak insanlarız. Bir sonraki hafta bebeğim çok güzel kilo aldı yine ufak ancak çok sağlıklı. 39. Haftaya sezaryan randevusu aldık. Hiç bi sorun yok🥰
Nuurdii Yeliztkmk bende çok ağlayarak gittim geldim kontrollerde ağladım ama önemli olan sağlıklı olması artık hiç üzülmüyorum. Minyon bebekler dışarda daha çabuk kilo alıyormuş
asli45 Yeliztkmk benim bebeğim genel olarak 2 hafta geriden geliyor karın çevresi 3 hafta geri hatta ama bi sorun görünmüyor her şeyi sağlıklı şükür minyon kilosu az ölçümleri de ona göre çıkıyor kilo aldığı sürece sıkıntı yok yerinde saymıyor kordonundaki beslenme akışı yeterli dedi yani size göre daha geride daha zayıf bi bebek ama büyümeye de devam ediyor yapısal olarak böyle olduğunu düşünüyoruz sizde endişelenmeyin bence
Esrardem Son haftalarda bebek minyonlasirmis dr sorun gormedigi surece takinti yapmayin bence. Bende bir defasinda bakiyoruz 1 hafta onde sonrakinde 1 hafta geride. … cocugun o hafta sizin yediklerinizle dinlenmenizle alakali olan sey bunlar.
Gamzecimm Yeliztkmk bana doktorum iki hafta ileri geri oynayabilir sorun yok dedi genel olarak sormuştum bi sıkıntımız yoktu sorun olmazdı oyle olsa da dedi merak etmeyin