Firuzeeeee Toz ilaç içtim hemen idrarla atılır mı etkisini hemen gösterir mi yoksa bı sure sonra mı etki etmeye başlar
Asyabuse Firuzeeeee ilacın türüne bağlı olarak değişen bir şey bu sordulunuz şey. Elbet idrarla atılacak ama önce görevi neyse onu yapıcak. Ne zaman etki ediceği de yine ilaca bağlı olan bir şey
Firuzeeeee Asyabuse ilacı içmeden son kez tuvalete gidip sonrasında sabaha kadar gitmemek gerekiyor ben ilacı içip hemen tuvalete gittim acaba ilaçi boşuna mı içmiş oldum diye düşündum yani faydası olur mu ilacın yine de diye sordum.
Firuzeeeee İlacı içmeden son kez tuvalete gidip sonrasında sabaha kadar gitmemek gerekiyor ve ilacı içip hemen tuvalete gittim acaba ilaçi boşuna mı içmiş oldum yoksa etkisi hala devam eder mi diye düşündum
Asyabuse Firuzeeeee hee monurol tarzı bişey içtiniz sanırım yok ya daha mideden inmemiştir böbreklere hemen gittiyseniz
Firuzeeeee Asyabuse evet doğuma 10 gün kaldı idrarda enfeksiyon cikti onun için doktor üromisin verdi onu kullandım
Asyabuse Bana da verdi idrar yoku antibiyotik pazartesi alıcam ama nasıl durcam tuvalete gitmeden bilmiyorum yarım saatte bir gidiyorum 😒