Esranurtslk Hayalll az once bi postta okudum sancı gelmeden meryem ana otunu suya koymuşlar bide göğüs masajı yap diyo. Bende şimdi sıcak suya oturdum bakim bu işe yarayacak mı yarın öğlen randevum var dr ne dicek
Hayalll Esranurtslk kuzum bn surekli oturuyorum sicak suya yuruyorum squat yapiorm bana misin demior vlla... bgnde iliskiyi soledi doktorum
Canisi44 Ayyyseeeeeee ben 36 haftalığım bebeğimin oynamalarında azalma oldu yavaş acaba sizinkindede byle birşey varmı
Ayyyseeeeeee Canisi44 benim ki baya hareketli ne kadar azalma oldu günde 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş doktorunuza danışın bi isterseniz
Hayalll Esranurtslk kismed cnm bzde beklioruz doktor dior 40a kdr bekletirim sni snra suni veririm dior
Batbet88 Ozlemm ben de aynıyım canım beklemek istemiyor doktorum perşembe günü suni sancıyla başlatacak inşallah yolunda gider herşey
Ozlemm Batbet88 ben dogurdum Allaha sukur onceki gece 00.30 da 🙏🏻 Suni sanci biraz zor acıkcası ama daha hizli oluyo.. Allah sabrini veriyor hic korkma..
Deda Hayalll Başladı bile akşam 7 de suyum geldi hastaneye geldik yatışım yapıldı şimdi nst ye bağlanıyorum sancılarım başladı daha 2 cm açılmam olmuş sabaha sanırım doğumum olur🤭😍
Deda Hayalll 10 cm açıkla sezeryan oldum🤭 18 saat sancı çektim kendi sancılarımla doğum yapacaktım ama artık yorgun düştüm daha ıkınacak halim kalmadı acil sezeryana aldılar😞 Keşke sezeryan olsaydım bu kadar hırpalanmazdım normal doğum çok zormuş normal doğum yapanlara helal olsun👏👏👏
Batbet88 Ozlemm ayyy ne güzel canım kurtuldun sağ salim, bnm de sancim var ama yine yalancı sancı diye gitmiyorum hastaneye, yarın zaten yatış verdi doktorum, darısı bana inşallah
Sibel_49 Baharun2 sen hala doğurmadın mı 😲 geçende gördüm bi başlık altinda. Şimdiye doğurmuşsundur diye düşündüm ayy allah yardım etsin 💕
Hayalll Deda bakalim beni nasil seruven bekliyor canim ben de normal icin bekliyorum suan acikligim yok sancim var evde bekliyorum