Lunaaa92 Kızlar benzer durumu yaşayan varsa bişiy merak ediyorum, bebeğinizin gelişimi önde giderken tüm ölçüleri mi aynı oranda gidiyor yoksa arada farklar oluyor mu ? mesela bende karnı ve kafası 30 boyu 29 gibi gidiyor bu normal mi kafama takıldı biraz
hunilimom Lunaaa92 büyük kızım gelişimi öndeydi boy ve kilo olarak küçük kızım da karim çevresi geriden geliyordu sonra düzeldi
2022bebeki Lunaaa92 Bütünüyle gelişimi normal haftasından önde oluyor bizim bebeğin kafa, karın,boy gibi. Ama 2 hafta önde ya da geride olmasının pek önemi yok doktorlar için
dilan9900 Lunaaa92 Ben 29haftalıkken ultrason 33haftalol göründü daha öncesıne kadar 1hafta ondeydık bu ay 4hafta öne gecmısız doktorumuz bebeklerın kılo alıs donemı bu aydan sonra demıstı doğruymus
Lunaaa92 hunilimom tüm ölçüleri aynı haftada mı ilerde gidiyordu ? Benimde 2 hafta ilerde ama bakıyorum ölçüleri birbirinden farklı haftalar
Lunaaa92 2022bebeki evet biliyorum ama anlamak istediğim mesela AC ölçüsü 30 hafta FL 29 hafta gibi ölçüler, bu ölçümler hep aynı hafta mı görünüyordu onu sormak istedim
hunilimom Lunaaa92 tam hatırlamıyorum ama herşeyi ilerdeydi mesela 28 haftalikti ama ultrason da 30+5 felan gozukuyirdu kilosu da aynı şekilde
2022bebeki Lunaaa92 şimdi anladim evet hepsi ayni haftada oluyor sadece arada bazen bir iki gün oynuyor. Örneğin; fl, 32+5 ac 32+3 gibi
bendiyebiriii Lunaaa92 Benim de böyle. Kafası 4-5 gün ilerdeydi son muayenede. Babamızda ve kayınpederde biraz kafa büyük zaten😅 umarım ondandır. Ama şaka bir yana baya takılmıştı benim de kafama. Umarım normaldir. Doktor da sorun yok demişti ama bilemiyorum
Lunaaa92 2022bebeki anladım teşekkür ederim, benim 1 hafta fark var boy ve karnı kafası ile gerçi doktor bişiy demedi ama ben merak ettim 😌
Lunaaa92 bendiyebiriii bana doktor hiç bahsetmedi bile normal sadece biraz iri haftasına göre demişti bende ölçülere bakınca takıldım :)
bendiyebiriii Lunaaa92 bana da bahsetmedi. Ben videoya çekiyorum genelde de orda fark ettim😅 kendimize dert arıyoruz vallahi