Mavimsi_ Merhabalarrr uygun fiyatlı ayrıca erken gönderen instagramdan veya Trendyoldan güvenilir kapı süsü satıcısı söyleyebilir misiniz 😊 Yaptırdığınız kapı süslerinin görselini de ekleyebilir misiniz😊
Bilgelihayat Mavimsi_ dolap uygulamasından yaptırdım 180tlye kargo ücreti dahil, bu kadar uyguna makrome yapan instgramda yok 400-500 TL diyorlar. Beğenirseniz numarasını paylaşırım yapan hanımefendinin.
Sare-duru Mavimsi_ kendiniz alıp yapın bence pinteres uygulamasından bakın çok model var sayfalardan sipariş ettiğiniz zaman 25 30 günde anca geliyor ben kendim yapıyorum şuan
Senakoc98 Merhaba instagram da Babylüks sayfası var kesinlikle tavsiye ederim ben oradan yaptırdım ve çok güzel kusursuz yapmışlar.
SerapBagci Mavimsi_ Ay görsel ekleyemedim ama gardrops uygulamasında makrome yaptırdım 1 haftada hazırlanıp kargoya verildi p.tesi teslim alıyorum nasipse. Fotoğrafını attı cok beğendim tam istediğim gibi oldu 170 tl kargo dahil
Emnbhdr- Ben kendim yapmıştım oğluma simdi ikinci gebeliğim yine kendim yapmayı düşünüyorum hem güzel bir aktivite oluyor hemde kendi el emegin olunca Bi başka oluyor bence
-1anne İnstagramdan keeys_butik sayfasından almıştım bir göz at istersen https://imgyukle.com/i/JmA0Sq