nutellaningizlitarifiyim Yesraan son 3 gündür bende de var aynı ağrı sızlıyor gibi oluyor ara ara kaç haftalık hamilesiniz (ben 36+5) tahminimce kanala ilerlediği için baskıdan kemikler genişliyor ondan oluyor diye düşünüyorum
2kidsmoms nutellaningizlitarifiyim oğlum hiç kanala inmedi ama bende de olmuştu büyüdükçe oraya baskı oluşuyor ve yavaş yavaş vücut doğuma hazırlanıyor kemikler ayrılmaya başlıyor demişti doktorum
nutellaningizlitarifiyim 2kidsmoms teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ilk hamilelik olunca bilemiyor insan acaba sancıyla alakalı mı diye düşünüyor çünkü yanı sıra düzensiz bel ağrısı ve kasılma yaşıyorum doğum mu yaklaştı erken mi gelecek diye endişeleniyorum
2kidsmoms nutellaningizlitarifiyim yok endişelenmeyin vücudun hazırlığı sadece bebeğin gelmesiyle ilgili değil ben 40 haftayı bitirdim ne açılmam oldu ne aşağı indi ne sancım oldu sezaryen oldum sonunda da
Nurr_22_22 Yesraan bende de aynı durum. var 32 haftalık olduk doktorum magnezyum eksikliği olabilir dedi ilaç kullanıyorum ama bence baş aşağı olduğu için baskı yapıyor ya da vücudumuz doğuma hazirlaniyor