2prensesannes Tucemsiiii canım ben yumurtlama üstüne gebe kaldım adet gördüm Gebe olduğumdan haberim yoktu haziranda görüp 14unde 17 temmuzdada öğrendim erken gebelik diye şuan 30 haftaligz
Hamile_Teacher Kızlar bu ay yumurtlama dönemlerini değerlendirdik eşimle beraber. Dünden beri ciddi bir akıntım vae ve idrara çıkıyorum su içmedim halde. Gebeliğin ilk haftası oluşan akıntı türü nasıl oluyor?
2prensesannes Hamile_Teacher sik idrara ckyosanz gebelik vardr benimde oyleydi ztn halada öyle devam edyo ama akıntı gormedim
Hamile_Teacher Tucemsiiii 2-3-4-5 ocaktı yumurtlamam ama adetim son gününden beri ilişkiye giriyoruz dediğim gibi
2prensesannes Hamile_Teacher 14haziranda adet gördüm 4 gün 17 temmuzdada gebeligi ogrendk ama ogrendgmzde hesaplama 6+1Gosteriyodu Ondan öncesi de ilişki oldu üstüne adet gördüm ondan önceki ay zaten mayista 4 haftalık düşük olmustu
2prensesannes 2prensesannes erken gebelik dedi doktor da kalp atışı kandan sonra gittik ertesi gün baslamsti bile şükür şuan 30 haftalik