Rabia7 Arkadaşlar pazartesi doğuma giricem istanbul başakşehr çam sakura hastanesnde orada doğm yapan varsa refakatçı durumları nasl oluyo memnun kalanlar yazabilir mi
Zeynep_61_70 Rabia7 vallaha brnim arkadaşım gitti çok kötü davranmışlar hatta seni korkutmak istemem geçen biri de post açmış di resmen kiz ağlıyordu önünden bile geçmeyin diye maf etmişler bir daha düşünün derim 😔😔
Minislerinannesiiiii Rabia7 1 hafta önce bi tanıdığım sezeryan doğum yaptı aşırı memnun kaldı özelden farkı yok diyor temizlik yemek ilgi rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Dillosss Bende burada bekleyeyim bende orada doğum yapmak istiyorum bir kere detaylı ultrasyon için gitmiştim bir daha da randevu alıp gidemedim randevulu mu gidiyordunuz siz muayeneye yoksa direk dogumami oraya gidiceksiniz
Dillosss 20 gün önce bir akrabam doğum yaptı çok memnun kalmış hem temizlik açısından hem doktor açısından refakatçi olarak da kadın kalabiliyor diye biliyorum baba doğumdan sonra bir kere gelip görüyor dediler erkek genellikle sokulmuyormus
s23o Bi tanıdık doğum yaptı sancısı gelince direk acilden başvuru yapmış doğuma almışlar önceden muane randevuya gerek kalmadan gidebiliyorsunuz zaten kendisi de özel de muane oluyordu devlette doğum yaptı 😊