Dr4 yarendogann kişiye göre değişir. Ben 20- 28 hafta arası alıyorum kiloyu. Son haftalar midem rahatsız oluyor çok yiyemiyorum belki de ondan yavaşlıyor.
Novamom_ yarendogann ben 53 kiloyla hamile kaldım 27. Haftadayım 65 kiloyum 12 kilo almışım bile çok dert etme 😂
Hande20 yarendogann bende 23. Haftadayım 7 kilo aldım toplam bu gidişle doğuma kadar 15 kilo alsam şükredeceğim ya ilk hamileliğimde 10 kilo olmadan doğuma girmiştim bunda çok hızlı kilo alıyorum
Candy88 yarendogann ben kızımda 7 Ayda 7 kilo almıştım 39+6′da doğum yaptım 9.5kilo almıştım toplamda.. Doğumdan bir hafta sonra 8 kilo vermiştim.. Kafanıza takmayın bence gayet iyi gidiyorsunuz.. Abartıp sağlıksız şeyler yemediğiniz sürece sıkıntı yok..
Kymtipek yarendogann merhaba, Bence kişiye göre değişiyor kilo olayi, bende 23+3 günlüğüm şuan 1,5 kilo almişim yapı ile alakali sanırım.. canınızı sıkmayin sağlikla kucağimiza alinca kilolari veririz🙏🏻💕
gizem3435 yarendogann 24+5 haftalığız ben de 10 kg aldım. Evet biraz fazla aldım ama doğumdan sonra veririm. iştahım çok açık anında açlıktan mideme kramplar giriyor sanki. Şeker yükleme de normal çıktı. Gerisi çok da önemli değil kilo bu alınır verilir yeter ki sağlık olsun🤗
Esmaaoznn dmtturan acaba bundan sonra daha çok mu alırız inşallah az az ilerleriz ama hayırlısı yine de 😇
dmtturan Esmaaoznn Bunfan sonra bebekte kilo almaya başlayacak ya o yüzden tartıda görücez baya bence 😅😂
Merva95 yarendogann haha benim 10. Haftam 3 kg almışım doktor böyle gidersen yarım dünya olup yuvarlanarak gezersin dikkat et diyet yap dedi sonra aldığım kiloları kusarak verdim. Doktorda bu sefer yemen lazım bebek için dedi ama yine dikkat et dedi ki ediyorum da çok şişkinim