Tatli1dunya Hareketvakti Ben inanılmaz derecede halsizlik güç kaybı yaşadım bebeğim doğduktan sonrada devam etti. Bunlar aşılardan kaynaklı deniliyor.Boşuna toplatilmiyordur heralde. İnşallah olanlara bir zararı dokunmaz.
Hareketvakti Tatli1dunya ya bilsem hiç yaptırmazdım beni de korkuttular ameliyatta mikrop kapar bebeğin yaptır dediler inanıp yaptırdım ama ağrım sızım olmamıştı aşı olduktan sonra. İnşallah bebeğime etkisi yoktur en çok onun için korkuyorum 😞
Tatli1dunya Hareketvakti Onlar hep bahane öyle bi ihtimal yokki yok paslı bıçak kullanılır yok bebeğin mikrop kapar. Instagramda yağmur ibici takip ederseniz bu konularda bilgi veriyor yorumları paylaşıyor. Bisey olmaz Allahın izniyle bilmeden yaptıran çok insan var.
Bsealc Hareketvakti 26 sında sağlık ocağındaki ebe arıcaktı beni bir sorayım bakayım ben ona net bir bilgi alayım
tazeanne_20 Hareketvakti dün gittim ben ilk dozu olmak için,geri gönderdik yenisi gelince seni ararız dediler.
Ezel5656- Ben de toplatılma kararı alındığı gün yaptırmıştım. Umarim toplatilma nwdeni stok durumudur.🙄
KumsAlyaa Ezel5656- bende 2 doz oldum 14 aralıkta 2.yi oldum hatta umarım bir sorun olmaz endişelendim şuan 😏