Emirsmomm Kızlar 36+2 haftalık hamileyim bugün 3-4 saattir sümüksü yapıda renksiz fazla şekilde akıntı geliyor. Doğum belirtisi mi?
Nazendehanim Emirsmomm rahim yumuşamasıyla ilgili sanırım bende de çatı muayenesinden sonra olmuştu hala oluyor
Bulut2093 Emirsmomm bende de beyaz sümüksu akıntı geliyor. 38+2 yiz. Sadece kasilmalarim var düzensiz. Doğum belirtisi mıymış o akıntı?
Emirsmomm sayre evet dünden beri geliyormus demekki gece suyum patladı hastaneye geldim 4 cm açıklık ile 🥹
Emirsmomm kuzucumoglum bende 1 aydır enfeksiyon var geçti mi bilmiyorum ama sadece bugün oldu böyle normalde çok olmazdı üst üste çamaşırda görünce korkmadım değill🥺 yarın zaten vajinal test vericem inşallah enfeksiyon gecmiştir 🙁
kuzucumoglum Emirsmomm inşallah kuzum valla nasıl bir illetse bir turlu geçmedi idrar kültürü verdim sonuçları bekliyorum işte
Nazendehanim Emirsmomm Ne güzel kız maşallah ,bende bir haftadır var o akıntı gelen giden yok tek nefeste kavuşun inşallah 😍
Emirsmomm Bulut2093 evet canım bende hiç durmuyordu dün aksam 6 dan beri bugün sabah suyum geldi 6 da 11.44 de doğum yaptım elgamdülillah 🤲🏻❤️