-Gr- Nurranne ikili ultroson yaptircaksaniz kan akisinizi sorun her zaman degil ama bazen kan akisindan sebepde yapabiliyor
Ahsenveannesi Nurranne şişlik yok da özellikle akşamları diz bilek arası çok ağrıyor d vit düşük benim ca ve mg de sınırda ona bağlıyorum bu hafta multiivitamin almaya başlayacağım
nur34_ Nurranne 23 olduk neredeyse hic sismedi bileklerim flnda sismedj sabah sadece uyandigimda burnum sis oluyor😁
Nurranne ArvenMom nedeni neymiş normal miymis doktor tansiyon takibi yap dedi yapıyorum ama tansiyonumda normal
-esraaa- Benim ağrı değil de sanki ayaklarımın altı alev alıyor ateş ediyor cayır cayır yanıyor herkes şuan çok erken o son bir iki ayda olur diyor ama geçmezse ayaklarımı balkondan camdan dışarı sallandırıvericem 😂
-esraaa- Nurranne şişlik yok b vitamini eksikliğinden olabiliyormuş doktor foliği erken bırak vitamin takviyelerine başla dedi 11. Haftanın sonunda bıraktım zaten önceden de epey kullanmıştım efa Mom diye bir vitamin ilacına başladım bir haftadır yanma falan yok çok şükür