yigitinannesi0820 Tabi herkesin bakış açısı farklı kimi korktuğu için kimi kendi isteğiyle kimi de zorunlu olduğu için yapıyor ama bunu yadırgamak bizim hakkım olan bir şey değil kişi kendi ve çocuğunu düşünerek yapıyordur her ne yapıyorsa da üstelik dediğim gibi herkes herkes gibi aynı acıya katlanamıyor olabilir veyahut başka bi sıkıntıdan yapıyor olabilir yadırgamadan önce anlamak gerek şahsen ben kendi adıma konuşayım sezaryene asla karşı değilim ama kendim çok çok normal doğum yapmak istiyordum hep iki ablamdan sezaryeni gördüm ve çok korktum hep o yüzden normal doğum istedim ama hem tiroid düşüklüğü var o bebeğe zarar verebilir onun dışımda nefes darlığım var bebekte olduğundan hızlı büyüdüğü için sıklaşmaya başladı yani normal doğumu beklersem evde allah korusun nefes darlığımdan başıma bir şey gelse çocuğuma bir şry olsa bende bunun hesabını kendime veremem doktor bu sonuçta en iyisini bilir diyip geçmek gerek tabi bunu sadece bir doktor söylemedi bi kaç doktor söyledi de sezaryen kararını aldık yoksa tek bi doktorun lafıyla hareket etmek mantıksız