Asli2023 Beyza-Nur1 geçen hafta 32+0 dik kontrolümuz vardı 2300grdedi boyuda yanlış hatırlamıyorsam 44cm
Elif-mrl Salı günü kontrolüm vardı 37.4 günlük çıkmıştı ultrason da 3852 gram boyuda 51 cm demişti. Hastaya Salı tekrar kontrolümüz var teyzeleri doktorum 4 kiloyu geçerse sezeryan için gün konuşucaz dediii ki büyük ihtimalle geçer dedi dua edin bizede 💙🥰
bendiyebiriii Elif-mrl hay maşallah boyu ne güzel olmuş. Ay utanmasam sabiyle aynı boyda olduğumuzu itiraf edicem ahshdjdj Şaka bir yana siz veya eşiniz de uzun musunuz 🧿
Elif-mrl bendiyebiriii Değiliz desem 😂 ben 160 eşim 170 ama amcalarımız ve dayılarımız uzun belki onlara çekmiştir 😂
Rahime3232 sinoli ayy teşekkür ederim moral oldu bana bu mesajınız herkes 3 4 kilo yazıyor ben okuyorum öyle 🙂
nutellaningizlitarifiyim Beyza-Nur1 35+2 de 3095 kg 48,5 cm 36+6 sabah kontrolümüz var bakalım kaç oldu küçük hanım 👧🏻
Beyza-Nur1 Neler kilo aldırır acaba bebege biraz toparlasak az kaldi daha 3 kilo olmadı banada zayıf geldi
nutellaningizlitarifiyim Beyza-Nur1 Bugün muayene oldum 50 cm 3300 kg olmuş Valla ben her şeyi yiyorum o yasak bu yasak demeden hamileliğimin başından beri yiyorum sonuç bu belli bi rutinim yok canınız ne istiyorsa yiyin