gulsahklkn Kızlar ilk kez korunmasız ilişkimiz oldu artık çocuk düşünüyoruz çok heyecanlıyımmm birliktelik üzerinden 5 gün geçti.. Yerleşme ne kadar sürede oluyo yerleşirken herhangi bir belirti hissediyor muyuz gebelik kaç gün sonra testte çıkmaya başlar 🥰
MadameHappy34 gulsahklkn kişiden kişiye değişiyor.. 🥲 geç döllenme olacak ise regl günü gelene kadar belli olmuyor benim reglime 1 gün varken kan da hcg 40 çıkmıştı. Tabi 3 sene sonunda pozitif gördüm..
Tubatgn gulsahklkn Döllenme olursa eğer ve yumurtlama dönemini değerlendirdiysen 11 günde kanda yükselmeye başlar beta hcg hormonu. Önemli olan ovulasyon dönemi olması
gulsahklkn MadameHappy34 Benim iki gündür kasıklarımda hafif hafif sızlamalar oluyo geçen gün tüm gün hemen hemen sürdü ama bugün arada gelip gidiyo rahatsızlık vermeyecek kadar hafif acaba adet öncesi belirti mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum 🥹
gulsahklkn ArvenMom Peki tutunma olurken vücuda herhangi bir belirtisi oluyo mu yani gebelik belirtileri ilişkiden hemen bi kaç gün sonra olmaz tabi ki biliyorum ama tutunurken yerleşirken bi his oluyomu onu merak ediyorum
MadameHappy34 gulsahklkn reglinize kaç gün var? Hamilelik belirtisi ve regl aynı oluyor ben regl bekliyordum hiç umudum yoktu :) çünkü -10 gün varken ağırlarım başlamıştı bugün yarın regl olucam derken pozitif gördüm. Umarım hakkınız da hayırlısı olur.
ArvenMom gulsahklkn yani bende kasık ağrısı olmuştu onun dışında birşey olmuyo ama bu kişiden kişiye değişir canım herkeste aynı olmaz
gulsahklkn Tubatgn Takvime göre yumurtlamadan bi gün sonra denemiş oldum çünkü öyle bi düşüncemiz yoktu anlık gelişti doğrusu ama gebelik ihtimali yüksek yazıyordu takvimde ne kadar doğru bilmiyorum çünkü adetim takvime göre bazen 1-2 gün gecikiyo ovulasyon günlerim hangi gün net anlayamadım
Tubatgn gulsahklkn Benim en yüksek gün 5 hazirandı 4-6 orta olarak gözüküyordu 18 haziranda direk kan verdim canım. Bu şekilde hesapladım.
H-a-pp-y gulsahklkn canım ben bu ay Ovulasyon ile takip ettim, takvimden baktım yanlış gösteriyor fikrim takvime fazla güvenmemen, sadece adet günlerimin aralığı için kullanıyorum.
MadameHappy34 gulsahklkn sıcak basması kasıklar da ağrı göğüs hassasiyeti farklı olarak sadece göğsümün biri hassas diğeri normaldi.:)) kahverengi yerlerde koyulaşma olmuştu ve tomurcuk gibi şeyler vardı ki bu reglim de olmayan şeylerdi. Bel ağrısı sivilceler hepsi vardı ya..:)) hatta anneme söylemiştim bu ayda olmadı diye 🥲🥲
gulsahklkn MadameHappy34 Bende de hafif sivilcelenme oldu kasık ağrım da gelip gidiyo sıcak basması yok ama bi kaç gecedir tuvalete kalkıyorum normalde rahatsızlık vermez bana kalkmam 😊
gulsahklkn H-a-pp-y Doğru söylüyorsun güvenmiyorum zaten şöyle anlıyorum ben hafif akıntım ağrım oluyo ovulasyon döneminde ama kaçıncı gün oluyo tabi dikkat etmedim niyetim olmadığı için
gulsahklkn arirangg Doğrusu yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum daha önce böyle bi niyetim olmadığı için dikkat etmedim 😊 adet takvimi uygulamam var ona bakılırsa yumurtlamadan sonraki gün ilişki oldu ne kadar doğru bilemiyorum tabi takvime göre bazen 1-2 gün geciktiği oluyor adetimin