hlnnnn 9.haftaya girdim hala doğru düzgün beslenemiyorum bulantı yüzünden. Doktorum hap verdi ama işe yaramıyor, bebeğimin sağlığına zarar mı veriyorum sizce ? Aynı durumu yaşayan var mı
Deletedmom_51 hlnnnn bebek şuan senin depolarından besleniyor canım benim arkadaşım 6 ay bulantı çekti 6.aydan sonra yemeğe başladı çocuk da 5 kiloya yakın doğdu o yüzden sıkıntı etme kendine
2309 hlnnnn ben şu bile içmedim o dönem kilo verdim acilden gelemedim bebek şuan iyi ama problemi yok 15 haftalık oldum daha yeni bir iki şey yiyorum hala fazla yemiyorum
-Nazlican35- hlnnnn hiç üzülme bebek 3 ay senden beslnmiyor bn 9 kg verdim hiç bir şey yiyemedim bulntidan çok şükür bebislerim çok iyi 3 aylık olduk yeni açıldı iştahım
BabyTurkdogan1 hlnnnn içini rahat tut bi kaç haftaya geçip gidiyor unutuyorsun ben okadar kötüydümki kusmaktan midem de yara oluşmuştu resmen ama 14.haftada geçip gidiyor çoğu zaman
hlnnnn Ya çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Etrafımdakiler de bu konuda psikolojik baskı yapıyor o yüzden de baya tedirgin oldum