ftmdyn22 Kızlar 39+5 oldum sadece bebek doğum kanalına girmiş ve 1 cm açılmam var o kadar sizde durumlar nasıl? Bebek gelmiyor diye bugün ağladım resmen 😅gına geldi artık çünkü 🫣
Nazendehanim ftmdyn22 39+6 , bebeğin başı güzel konumdaymis ,birazdan egzersiz squat göğüs masajı Allah ne verdiyse başlıyorum ,pzt ye yatış için imza attım umarım hafta sonu doğar
ssalihaemin ftmdyn22 40+1 haftadan selamlar canım bende 39+1 den 1 cm açıklıkla bekliyorum bugün kontrolümüz vardı ve hala 1 cm açıklıkla bekliyoruz gerçekten bende sinirlerimin bozulduğunu oturup ağladığımı fark ettim bir yanım çok tedirgin nasıl doğurulan korkusu doğmayacak mı stresi beni yiyip bitiyor 🥺
ssalihaemin ftmdyn22 üstüne üstelik pozisyonumuz gayet güzel baş aşağı ama minik beyin gelmeye niyeti mi yok anlamadım gerçekten ne olacak böyle bilemedim 🫣
Kadriyeuzn 38+3 üm bu gün kanala bile girmedi henüz 🥹 kıpır kıpır hala son 10 gün sayıyoruz bakalım yılbaşı bebesi olcak gibi duruyor 🤭
ssalihaemin ftmdyn22 ay sorma bugün doktordan geldikten sonra hala moralim o kadar bozuk ki anlatamam gözlerim dolup dolup duruyor içim de daralıyor of of be olacak halımız 🫣🥺🥺
ssalihaemin ftmdyn22 ay evet pek rahat beyimiz içeride kımıl kımıl bir hareketlilik bir hareketlilik depar atıyor 🤣
Nazendehanim ftmdyn22 normal doğum canım suni sancıyla desteklenecek ,o konuda da doktorumdan bilgi aldım içim rahat .
gullokumum ftmdyn22 39+1den selamm🥰bizde hiç bı belirti sadece dün den bu yana karnında çok sıkı bı sertleşme ve ufak ufakta alt bölgemde sızlama oluyo🙄
ftmdyn22 ssalihaemin yapacak bir şeyimiz yok en son olmadı rahatlarını biz bozucaz suni sancı alarak 😂
ssalihaemin ftmdyn22 öyle görünüyor 😅 sezeryan korkusu alıyor beni inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻🥰