Lizbonn LilithAura Yani kime göre neye göre şimdi bu dediğin canım :) 40’da da normal doğum yapan var sonuçta
LilithAura Lizbonn işte bilmiyorum ki mesela 35 erken kabul ediliyormuş 37 ve sonrası normalmiş bunu sormak istemiştim de öğrendim 😅
Minikmucizem199 LilithAura ilk doğumum 42 haftada oldu ikinciye hamileyim ☺️ bakalım ne zaman gelecek
LilithAura Minikmucizem199 maşallah 42 hafta annelerin hakkı cidden ödenmez ya hamilelik süreci çok zor
_gmzenur_ Ozlemiskndr 😂😂 Sağlıklı olsunlarda kilo doğunca da alırlar🙏🏻 Şimdi ikinci kızıma hamileyim en son 31 haftalıkken 2 kgdı. Bu ilki gibi kilolu olmayacak sanırım 🤷🏼♀️
Ozlemiskndr _gmzenur_ _gmzenur_ aynen öyle kiloyu sonradanda alıyolar benimde 2 kızım var şimdi 3. Erkek
Lizbonn LilithAura he şöyle prosedür gibi bir şey düşün yaşam sınırı için 37 hafta normal onun altı kuvöze giriyor zaten. O yüzden 37. Hafta normal kabul ediliyor😬
Minibebe LilithAura kızım 41+5 de normal doğdu benim yani normal doğumun ne zaman olacağı belli olmuyor
Minikmucizem199 LilithAura Evet çok zor artık doğurmak istiyor insan bayağ zorlanıyorz haftalar ilerledikçe ☺️
srcataby SutlacimiYedimmiBen yaa bende bunu merak ediyordum. Ilk dogumu erken olan 2. de erken oluyor falan diye herkes söylüyor. Benim ilk 36 da oldu şimdi ikinci 35 teyim ve hep tetikteyim bu yuzden;) sizin yazıyı görünce sevindim vallahi