1oguzannesi ikbalk Spinal anestezi altında mı doğum yapacak. Evet normal doğum uygun olmuyomus kalp kapak yetmezliğinde normal doğum yapalı 9 ay oluyo beklenmedik gebelikti bu ama hiç üzülmedim nasıl yapacağım diye düşünmedim. Sevinmistim bile sonra bu hastalığı öğrendim moralim alt üst oldu .
ikbalk 1oguzannesi evet canım, kardiyolog da doğuma girecek her türlü oluşabilecek duruma karşı ve her şey çok güzel olacak, inan senin de öyle olacak, içini ferah tut inşallah çok iyi olacaksınız bebişinle 🥰🥰
1oguzannesi Lenasya anladım pazartesi prof doktora gideceğim inşallah umutlu şeyler söyler. Korkuyorum ciddi bişey var demesinden. Bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmaktan . Umarım olmaz hepsi boş kuruntular çıkar
Gunyuzu 1oguzannesi canım bak benim kalbim doğuştan delik muayene oluyorum hala yaşım 27 kapanmadı da doktorum hamilelik yaşarsın tabi ki sadece kilona dikkat etmen gerek ekstra yorulmaman gerek dedi şu an hamileyim Allahın izniyle bişey olmaz dikkat edersin kontrol olursun 🙏🙏🙏
1oguzannesi Gunyuzu Benide rahatlatsa doktorum keşke pazartesi iyi bir hocaya muayene olacağım umarım korktuğum şeyleri söylemez 🥺
aysegulcemal66 1oguzannesi Benim kalbim delik. Ritim bozukluğu ve kalp kapakçığı da büyüme var. Ve 7 yaşında da pil taktılar. Ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum bana belki kalbinden dolayı bebeği alabiliriz vs dedi. Kalp doktoruna gittim. Moral çok önemli dedi stres sıkıntı yapamayacaksınız dedi vs vs daha sonra normal doğumu kaldırmaz sezeryan olmalısınız dedi. İnşallah bebeğin de sende sağlıkla yaşarsıniz. Çok geçmiş olsun..
1oguzannesi aysegulcemal66 Şuan doğum yaptınızmı yada kaç haftalıksınız. Bana doktor öyle şey demedi aslında ama ben kendim kafamda büyüttüm çünkü doktordan geldiğimden beri kalbim ağrıyor stresden psikolojik sanırım, Spinal anestezi mi olacaksınız peki
aysegulcemal66 Aygn Ben doğum yaptım çok şükür hatta bebeğim 25 günlük ama bizimki biraz erken gelmek istedi acil sezeryanla aldılar. Sipinal sezeryan oldum. Hiç korkma kuzum rabbim dağına göre kar verirmiş. Bebeğimi benden alacaklar diye korkma. Hem doktorun da öyle birşey söylememiş bana söylemişlerdi. Psikolojik alt üst oldu. Sen doktoruna danış iyice konuş. Sakın moralini bozma. Kafama taktikca daha kötü oluyor insan bebeğin de etkileniyor. Takma kafana. Hakkında hayırlısı olur umarım…
Merveclnk 1oguzannesi bende romatizmal mitral kalp kapağı yetmezliği var 2 seviye bana kimse aldır demedi tabi durumumuz aynı mı bilemem kalp ameliyatı oldum üstelik delik yüzünden şuan 8. Aydayız bilemedm🤷♀️
1oguzannesi Merveclnk Seviyesini inan bilmiyorum hiç bilgi vermedi ciddi değil diyip yolladı pazartesi tekrar gidecegim bakalım inşallah korktuğum şeyler olmaz . İçim rahatladı biraz benim durumumda olanlari duyunca .
1oguzannesi ikbalk inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim 🥺 arkadaşınızı da esirgesin rabbim sağlıkla alsın inşallah kucağına
Merveclnk 1oguzannesi şimdi siz yeni ogrendiyseniz bu panik normal ben de òyleydim tırnağım ağrısa kalpten bilirdim zamanla alışıyor insan sadece çabuk yorulma anlamında sarstı beni diyebilirim çarpıntım oluyor ara ara ama her hangi bir skntm yok he yine temkinli olun tabiki de kalp sonucta bir burun problemi falan değil ama takiple bu süreci sorunsuz atlatabilirsiniz neden olmasın 🤗❤️
Melekuygun 1oguzannesi sakın korkma iyi düşün iyi olsun dualarım seninle rabbim acil şifalar versin benim bir arkadasımnda kalple ilgili sorunu vardı 2 tane cocugu oldu bol bol dua et
LilithAura 1oguzannesi inşallah kötü bir şey denmez de bebişine kavuşursun Ama merak ettiğim için soruyorum normal doğum olmayabilir ama sezeryan yapamaz mı doktorunuz yani o da mı sıkıntı
1oguzannesi LilithAura hiç bilmiyorum doktor zaten doğum yapamazsın demedi çünkü 5 haftalık hamileyim daha çok yeni kalbimdeki sorunu da yeni öğrendim, pazartesi daha iyi bir doktora detaylı muayene olacağım bakalım o ne diyecek merakla bekliyorum teşekkür ederim
KumsAlyaa 1oguzannesi Rabbim yar ve yardımcın olsun inş herşey gönlüne göre olur Rabbimden umut kesilmez inş hayırlı haberler alırsın 🤲🏻
1oguzannesi Merveclnk he yine temkinli olun O kadar tetikte bekliyorum ki psikolojim bozuldu valla , bir şey oldu olacak diye kendimi yormuyorum zaten aktif bir hayatım yok sürekli evdeyim dediğiniz gibi çabuk yoruluyorum sadece onun dışında sol kolum ağrıyor sürekli 2 yıldır yani . Başka şikayet yok