Selmayakup Merhaba yaşadığım yerde lohusa takimi bulamiyorum ya bedeni kalmamis ya da rengi butun magazalara baktim internetten onerebileceginiz guvenilir site var mi yazar mısınız???
Alyaam Selmayakup Trendyol’ a bak canım hem fiyatlarıda uygun Lcwdan’ da bakabilirsin ama genelde pek bedeni falan kalmamış oluyor kendi sitesinde
Hulu Selmayakup cnm lohusa sepeti.com. Adresinde cok guzel seyler var. Mahmutpasa tarafina gittigimde cogunu kendim gordum. Kaliteleri de kotu degil.
sibelisss Selmayakup lohusam.com dan aldim cnm çok ilgililerdi büyük beden almism geri gonderdm hemen yenisini göndermişler 🤗😘
Bittersweet glam lohusa urunune bi dunya para vermektense oyshoya vermek cok daha mantikliymis hastanede rahst kullanilabilecek urunler var mi emzirirken falan da?
glam Bittersweet ben de öyle düşündüm ve dantelli incili o kadar süslü pijamaları çok beğenemiyorum. Pijama üstünü de gecelikleri de full düğmeli olandan tercih ettim.
Nefesliva Selmayakup jarpierre diye sayfa var instagramda ben ordan aldım kargom daha şimdi geldi malı çok güzel jarpierre outlet sayfasından aldım orda daha uygun diye