cansinan kızlar değerlerim 92,152,610,896,1525 değerlerim 10 günlük adet gecıkmesıne göre bu şekilde doktor bugün kese var gibi dedi amaa biraz 2 bın üstü olması gerekır dedi modum düştü sizce normal değilmi
Gupssse cansinan tam 2 katı olmasa da yüzde 60 artması yeterlidir. Ayrıca kese görünmesi biraz doktorun tecrübe ve kullandığı cihaza bağlı bence .içini ferah tut güzel düşün güzel olsun🥰
cansinan Pemberuya bana değerlerin çok yavaş ilerliyor diyorlar doktorun bugün bana ikibin üstü olması gerekıyordu dedi
Minikmucizelere cansinan canim iki gunde bi iki kati olmasi lazim senin yavas ilerlemis sanki 600 den sonra 800 olmus 1200 olması gerekiyo diye biliyorum ama hiç belli olmaz sağlıklıda olabilir ama sen genede doktora gitmeyi aksatma dış gebelik falansa ne kadar erken öğrendip müdahale edildi o kadar iyi İnşallah güzel sonuçlar alirsin canım ne zamn gidiceksin telrar doktora
Masal53 cansinan 6 haftalık gebesin kese görünebilir bebekte görünebilir bebek şuan mercimek kuru fasulye boyutu kadardır
Pemberuya cansinan ben betaya 1 kez baktırdım keseyi 4. Haftada gördüm yani bilgim yok canm dr öyle dediyse doğrudur
cansinan Minikmucizelere yarın tekrar gel değerinee bakacaz dedi bu şekilde psikolojım bozuluyor kanamam falan yok amaa leke de yok
Minikmucizelere cansinan canim kanama falan yoksa çok canını sıkma belki iyi olur ama o da tedbir amaçlı sık sık çağırmıştır bu kadar cok kan vermeni doktorun mu istedi peki
Evinamin031120 Bazı doktorlar cidden bilerek mi yapıyor bunu bilmiyorum ben 11 ile öğrendim doktorum bana kimyasal olabilir bile demedi bi hafta sonra 798 oldu ve o gün keseyi gördük bi hafta sonra da kalp atışı duydum suan 35.haftadayım içini rahat ttut doktor olunca patavatsızlıtı da geçmiyor insanın
Evinamin031120 cansinan benim doktor ilk gördüğünde mercimek tanesi kadar dedi kese için haftaya gidin büyümüştür
Minikmucizelere cansinan yarin gozukur inşallah kese falan sagliklidir inşallah canım haber et banada dualarım seninle🤲