Ozlemmisss 20 haftalık hamileyim. Isıtmalı havuza girmem de Bi problem olur mu sizce? Doktor çoklu değil size özelse problem Olmaz dedi ama aklım kaldı Termal havuz değil. Bungolov evlerde bulunan ısıtmalı havuzlar 🤔🤔
1Mavimavi Ozlemmisss yani sıcak suyun hamilelik döneminde sıkıntılı olduğunu biliyorum Çatı açılmasına yardımcı oluyor ama Doktorunuzda bir sorun olmuyacağını söylemiş bilemiyorum Ben olsam yinede riske atıp girmezdim Termal olmasa bile onlarında baya bir sıcaklığı oluyor
MasaAll 1Mavimavi bu sıcak suyun zararlı olduğunu bende burda okuyup duydum bende çöm aık duş alana Bi insanim ve olabildiğince suyu ılık tutuyordum gecen doktora sordum asla öyle bisey yok dedi
1Mavimavi MasaAll doktorunuz sizin için neyi uygun gördüyse onu uygulayın o halde 🌺 Bende duş ile gelen sıcak suyla içine girdiğiniz ve saatlerce yüzdüğünüz termal yada sıcak havuzların aynı etkiyi etmediğini düşünüyorum.
Ozlemmisss 1Mavimavi dereceleri 23 25 arasıymış. Termaller 38 e Kadar çıkıyormuş. Bende duş alırken hep sıcak suyla duş alıyorum valla beni rahatlatıyor. Bugun rahim boyu ölçtü. 4.40 gayet iyi dedi.
MasaAll minnakbebem yok değilmiş bende öyle biliyordum iki gün önce kontrolüm vardi doktora sordum herhangi Bi sorun yok dedi