Defneninannesi- ezgikrby ilkim erkekti 40+2 de suniyle geldi 3. Dogum kiz faktoru heyecanliyim baya ya insallah cok bekletmez hayirlica gelir bebis
Rahime3232 ezgikrby ol bacım ol sezaryan kolay oluyor yani benim öyle oldu normal olacaktı suni sancı aldım 24 saat ağrı çektim çocuğun kafası çıktı bu defa da boynuna kordon dolanmış geri vücudu çıkmadı sezaryana girdim aynı gün hem normal hem sezaryan doğurmuş oldum şimdi 36 haftalık tekrar hamileyim 🙂
Sevgiliya ezgikrby ilk bebeğin kız 38+3 de dogumum baslamisti şuan 24+1 iz bu da kız bakalım ne zman gelecek 🤲💕🫶
Merveerva ezgikrby 40. Haftada doğurdum hiç gelesi yoktu kızımın yani kızlar erken doğar lafı tamamen hurafe
Birsenim ezgikrby aynen öyle :) ilişki, hurmalar, hergün yürüyüşler, secde poziisyonu bunlar mı etkili oldu bilemem, bu arada normal diye gittik süreç uzayıp kalbi yavaşlayınca sezaryene aldılar bunuda ekleyeyim :)
Birsenim ezgikrby ben normal olmasına çok kafayı taktıgım için psikolojik olarak kötüydü ama okadar takıntılı olmasaydım sezaryenden gayet memnunum şuan benim izim hiç belli olmuyor kızım 2.5 yaşında
ezgikrby Birsenim 1 yaşındaki arkadaşlarımın da öyle resmen sıfır dikiş izi gibi çok iyi yapıyolar zaten ama sevindim senin adına yine de kötü geçmemiş 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah 🌼