Cancan2 Esiin_ kadriye hanıma gidiyorum detaylı ultrasonu özelde farklı yerde yaptıracaktım şuan 750 demişlerdi yılbaşı sonrası 1000 demişlerdi ali ekizdi sanırım ismi yılbaşından sonra değeri kalmaz zaten o paranında diye düşünüyordum ancak bazı farklı durumlar olduğu için devlette yaptıracağım gibi gözüküyor
tubiii11 Esiin_ Aytaç caferzade Hanım :) Zübeyde Hanımı bende çok istiyordum gebelik takibi yapmıyormuş artık.
Nslhngncn Esiin_ detayli ultrason Sincan lokman hekimde paketin içinde diye biliyorum ben öyle bilgi verilmisti.
cns__ Esiin_ merhaba ben lokman hekimden paket aldım içerisine detaylı ultrason da dahil. Ağustos ya da temmuzda aldım sanırım emin değilim ama herkes detaylının dahil olduğunu duyunca çok şaşırmıştı. Bir de şubeler arası fiyat değişiyor aklınızda olsun yani akayın fiyatıyla etlik’in fiyatı bir değil mesela. O yüzden şubelerden de fiyat alabilirsiniz.
Nslhngncn Esiin_ siz Sincan için mi dusunuyorsunuz. 3628 dahili numarasini vermişlerdi bana bugün taksit oluyor mu diye aramıştım. Konuştuğum kadın bu fiyatlar cuma gününe kadar geçerli dedi artacakmis fiyatlar. Çarşamba günü gidicem bende.
CndnYtm ben de lokman hekim etlikten aldım ağustos ayında 12.500 tl idi. Detaylı ultrason var, ve biraz kalabalık oluyor ama hizmet güzel. arayıp paket hakkında bilgi alabilirsiniz, bebeğin ilk oda çekimleri de paket içinde bu da güzel bir şey.
Ebrucukk Esiin_ Merhaba bende etlik lokman hekimde 3 yıl once meltem antalyalıya dogum yaptım , şuan 2. Gebelıgım ozel muayanesi var onnla dogum paketi uaptık 16 bin tl dogumum lokman hekimde olcak buyuk ıhtımalle bakalım cok memnunum bende aılemzde herkes ona gıdıo
Kbraemirim_ Merhabalar bende sincan koruda temmuz ayında yaptirdim 7 bine murat hoca ile yola basladik ancak tayin yuzunden suan Gülçin hocam ile yola devam ediyoruz evet içerisinde detaylı yok ben kan tahlillerimi sağlık ocağında detayliyi da zubeydede yaptırmıştım