Sakinolsampiyon Selam kızlar şuan 8.haftadayim muhtemelen doğum temmuz sonu gibi 2 oğlum var ikiside kış doğumlu şimdi size sorum şu yazın adana gibi bir yerde yenidoğan bebek nasıl giydirilmeli?
Mugeliya Sakinolsampiyon tek bez 😂 benimde kizim kis dogumlu 2 numara temmuz basi gibi nasipse ince citcitli badi yeterli olur gibi
femme Sakinolsampiyon bizimde doğum 19 temmuzda 10 haftaligim, henüz hic bisi almadim , sizce alinmalimi
betullale Sakinolsampiyon benim bebeğim ağustos 11 doğumlu Ankara’da yaşıyoruz ben sadece zıbın giydip altına da pijama gıydırıyordum
guzelanne01_ Sakinolsampiyon canım benimde kızım ocak doğumluydu adanalıyım bende kızımda adanadaydım çok rahattı yaz bebeği adanada çok zor ya Kuzenim ağustosta doğurdu biride mayısta 1 tane üst giydirse pişiyor isilik oluyor bebek Bezde cabası giydirmese hapşırıyor hasta oluyordu klima açsa eli yüz buz oluyor kısacası adanada zor 🙈Allahtan maraşa taşındık Buranın yazı çok güzel haziran sonu temmuz başı olacak o yüzden rahatım
Senaykork femme benimkide 19 temmuz, 2 bebiş gelicek, daha erken bnce alışveriş için,ayrıca ebebek de Şubat indirimleri oluyo onu bekleyin derim bol bol bez ıslak mendil stoklayin
femme Senaykork aa öylemi subat ayında 5 ay lik falak olmuş olucaz bence o zaman hem iyi bi tarih indirimde oluyorsa cok iyi teşekkür edrim😇 sağlığıyla gelsinler 😇
Sakinolsampiyon guzelanne01_ biz aslen kayseriliyiz Kayseri’nin köyünden olduğumuz için doğum sırasında hastaneye yetişmek zor olacağından Adana’da doğum olacak 10-15 gün Adana’da durup Kayseri’ye gecicez ay çocuk burda mahvolur